Zapri

Novice


Arhiv: Poslovni zajtrk - Egipt

Arhiv: Oglejte si v živo: Zdravje na delovnem mestu

26. in 27. novembra se bo v Laškem zgodil strokovni posvet na temo promocije zdravja na delovnem mestu. Svoje izkušnje bodo z nami delili številni strokovnjaki iz različnih dejavnosti. Dogodek organizira Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za zdravje, Ministrstvom za delo, družino in socialne zadeve in Zavodom za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije.

Arhiv: Regijsko srečanje žensk - Spodnjeposavska regija

Arhiv: Davčne blagajne - brez stresa in panike!

GZS Zbornica osrednjeslovenske regije in GEA College vas vabita na brezplačno delavnico, kjer boste izvedeli vse potrebno za čim lažjo uvedbo sistema v vaši prodajalni, salonu ali podjetju, pa zraven razrešili še marsikatero dilemo.

Arhiv: Dnevi za podjetne - od 2. do 6. novembra 2015 na desetih točkah VEM po Sloveniji

Ob 10. obletnici delovanja državnega poslovnega portala e-VEM se bodo od 2. do 6. novembra 2015 na desetih točkah VEM po Sloveniji odvijali dnevi za podjetne.

Arhiv: Konferenca Davčne blagajne

Z 2. januarjem 2016 bo v skladu z Zakonom o davčnem potrjevanju računov potrebno račune za dobave blaga in storitev, ki so plačani z gotovino, po predpisanem postopku potrditi pri Finančni upravi RS. Na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) želimo, da bi potekalo uvajanje davčnega potrjevanja računov za davčne zavezance s čim manj težavami, zato skupaj s Finančno upravo RS za člane GZS organiziramo konferenco DAVČNE BLAGAJNE v sredo, 11. novembra 2015 ob 9. uri, Kolosej (BTC Ljubljana), Šmartinska c. 152, dvorana 6.

Arhiv: WATEC Izrael 2015

Arhiv: Mednarodna konferenca DeRC 2015

Arhiv: Forum PREMIKAJMO SKUPAJ

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.