Zapri

Novice


Arhiv: Konferenca IKTEM 2018

Arhiv: Konferenca IKTEM 2018

Na konferenci IKTEM o novostih in trendih na področjih IKT, elektronike in mehatronike.

Arhiv: Poslovna odličnost organizacij 2018

V okviru 37. mednarodne konference o razvoju organizacijskih znanosti »Organizacija in negotovost v digitalni dobi«, bo v četrtek, dne 22. marca 2018, potekal tudi dogodek »Poslovna odličnost organizacij«, ki ga soorganizirajo Fakulteta za organizacijske vede Kranj, Ministrstvo za gospodarski razvoj, Urad za meroslovje, Ministrstvo za javno upravo, Gospodarska zbornica Slovenije in Obrtna zbornica Slovenije.

Projekt »Celovita psihosocialna podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile – Zdravo in aktivno v prihodnost« (NAPREJ)

V mesecu oktobru 2017 so se pričele aktivnosti projekta za izboljšanje psihosocialnega stanja zaposlenih v slovenskih podjetjih.

Arhiv: Ključni kadrovski izzivi elektroindustrije v Sloveniji

Zbornica elektronske in elektroindustrije GZS vabi svoje člane in druga podjetja iz panoge na prednovoletno srečanje ter razgovor o v tem času najbolj aktualni temi.

Arhiv: Nov seznam hEN- radijska oprema

V OJ EU je bil objavljen nov seznam hEN za RED .

Arhiv: Evropski teden robotike

Teden robotike od 20. do 24. novembra v Ljubljani, Mariboru, Celju in Ribnici: promocija in predstavitev dosežkov s področja robotike.

Krepitev evra ne bo vplivala na investicije

Najsodobnejša linija za izdelavo kondenzatorskih filtrov in najnovejši pametni števci. To sta le dva produkta, ki bosta rezultat načrtovanih investicij v elektroindustriji.

Arhiv: Dan najboljše prakse 2017 - objavljen končni program

V 3. obvestilu za javnost je objavljen osvežen program konference DAN NAJBOLJŠE PRAKSE 2017, ki bo 28. in 29. septembra .

Arhiv: Obvestilo o Izvedbeni uredbi Komisije 2017/1354

Informacija o obveznosti proizvajalca za označevanje opreme z omejeno uporabo -piktogram s klicajem v okviru RED direktive.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.