Zapri

Novice


Arhiv: Vabilo na poslovno srečanje z gospodarsko delegacijo iz Šanghaja

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani bo v okviru obiska gospodarske delegacija iz Šanghaja dne 29.8.2019 .od 16:00 do 16:45 potekalo poslovno srečanje z gospodarsko delegacijo iz Šanghaja s ciljem sodelovanja na področju znanosti, tehnologij, LED tehnologij in optoelektronike (branža elektronika-elektrotehnika).

Arhiv: Dan najboljše prakse 2019

Arhiv: Dan najboljše prakse 2019

Sekcija uporabnikov sistemov stalnih izboljšav skupaj s sorganizatorjema Grozdom Pametne tovarne in Strokovnim društvom za operativno odličnost najavljamo konferenco Dan najboljše prakse 2019.

Arhiv: Prosti delovni mesti

V teku je razpis za dve prosti delovni mesti

Arhiv: Aktualna vabila za elektroindustrijo

Konferenca IKTEM, Industrijski forum IRT, razstava Tovarne prihodnosti, otvoritev Demonstracijskega centra Pametna tovarna - vse za širitev strokovnih obzorij

Arhiv: Slovenska nacionalna točka ETIM

S 1. januarjem 2019 je vašim tehničnim izdelkom omogočen hitrejši vstop na digitalne police v 20 državah članicah ETIM International.

Arhiv: Ustanovna seja Upravnega odbora Zbornice elektronske in elektroindustrije

Upravni odbor Zbornice elektronske in elektroindustrije konstituiran

Arhiv: Konferenca IKTEM 2019

Konferenca za IKT, elektroniko in mehatroniko, kjer se enkrat letno predstavi in preizkuša najnovejše proizvode in tehnologije.

Arhiv: Proizvodne merilne tehnologije 4.0

Objavljamo končno obvestilo o izmenjalnii dobrih praks.

Arhiv: Geoenergetika d.o.o. prejela iF Design Award

Družba Geoenergetika d.o.o., članica Zbornice elektronske in elektroindustrije, je prejela najprestižnejšo mednarodno oblikovalsko nagrado - iF Design Award za ulično svetilko Geolux Plain I.

Arhiv: Meritve - temelj zagotavljanja kakovosti odličnih proizvodov in storitev

Na okrogli mizi tudi o poslanstvu meroslovja za segment industrijskih merjenj v dobi vsesplošne digitalne preobrazbe in o obetih, da bo slovenska strategija meroslovja omogočila tehnološki preboj slovenskemu gospodarstvu.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.