Zbornik povzetkov, Book of abstracts
Za prenos predstavitev govorcev kliknite na naslov predavanja. 8:30–9:00 Registracija 9:00–9:15 Uvodne besede organizatorja 9:15–9:30 Pregled aktivnosti SRIP hrana dr. Tatjana Zagorc, GZS – Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij 9:30–9:45 Blockchain – osnove in uporaba pri proizvodnji hrane Martin Pečar, Blockchain Think Tank Slovenia, Watify ambasador 9:45–10:00 Strateško v Industrijo 4.0 Damjan Šavko, 3 PORT d.o.o. 10:00–10:15 Inteligentne računalniške metode za ugotavljanje pristnosti in drugih lastnosti arom Mitja Luštrek, Institut Jožef Stefan 10:15–10:45 Razprava 10:45–11:00 ODMOR 11:00–11:15 Digitalizacija oskrbnih verig Igor Zorko, ZZI d.o.o., GZS - Združenje za informatiko in telekomunikacije 11:15–11:30 Spletni katalog živil za javno naročanje mag. Jana Ramuš, Katarina Jevšjak, GZS - Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij 11:30–11:45 Sterilizacija živil in kmetijskih pridelkov s plinsko plazmo prof. dr. Miran Mozetič, Inštitut Jožef Stefan 11:45–12:00 Uporaba stisnjenega zraka in dušika v živilski industriji Igor Škrjanec, Omega Air d.o.o. 12:00–12:30 Razprava 12:30–13:00 KOSILO
13:00–13:15 Pametna embalaža za živila na tržišču prof. dr. Diana Gregor Svetec, Naravoslovnotehniška fakulteta, UL 13:15–13:30 Optični kemijski senzorji za svežost hrane dr. Matejka Turel, Inštitut za okoljevarstvo in senzorje, d.o.o. 13:30–13:45 Nadzor in obvladovanje fizikalnih parametrov v proizvodnji živil s primerom dobre prakse Maja Lotrič, Lotrič meroslovje d.o.o. 13:45–14:00 Avtonomni roboti v kmetijstvu Janez Cimerman, Študentska ekipa TAFR 14:00–14:30 Razprava 14:30–14:45 Zaključek seminarja
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.