Zapri

Novice


Arhiv: Veliki jesenski živilski seminar ZAKONODAJA IN TRENDI, 6.11.2014

 

  Vabimo vas, da se udeležite

Velikega jesenskega živilskega seminarja

"ZAKONODAJA IN TRENDI"

ki ga organizira GZS–Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij.

Seminar bo potekal v četrtek 6. novembra 2014 s pričetkom ob 9. uri na

GZS, Dimičevi 13 (dvorana A) v Ljubljani.

Seminar je namenjen vodjem razvoja, kakovosti in tehnologom živilskih podjetij ter drugim iz agroživilske verige, ki potrebujejo konstantno nadgradnjo znanj.

K o t i z a c i j a:

  • 290,00€ z DDV za nečlane
  • 190,00€ z DDV – že vključuje 34% popust za člane Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij

V ceno je vključeno gradivo in pogostitev med odmori.

P r i j a v a:

Prijavite se lahko preko spodnje elektronske prijavnice najkasneje do torka 4. novembra 2014

P l a č i l o:

Prosimo, da kotizacijo pred izvedbo seminarja nakažete na poslovni račun GZS, Dimičeva 13, 1504 Ljubljana, odprt pri NLB D.D., TRR št. 02924-0017841495 sklic 2150-5120.

P a r k i r a n j e:

Parkirate lahko v 1. kleti GZS in sicer do zasedenosti parkirnih mest.

Dodatne informacije: Petja Orehek (01 58 98 294) ali pišite na e-naslov: petja.orehek@gzs.si.

Vljudno vabljeni!

Strokovna služba GZS–ZKŽP

PROGRAM

08:30 - 09:00 Registracija
09:00 - 09:15   Uvodne besede organizatorja

09:15 - 09:35

Izpostavitev aktualnega dogajanja z vidika uprave

dr. Vida Čadonič Špelič, Uprava za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin

09:35 - 09:55

Zakonodajne novosti na področju arom in aditivov

Jana Frantar, Uprava za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin

09:55 - 10:25

Novosti na področju onesnaževal v živilih

dr. Marko Luci, Uprava za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin

10:25 - 10:40 Razprava
10:40 - 11:25 Odmor za malico

11:25 - 11:40

Prehranjevalne navade prebivalcev Slovenije

dr. Cirila Hlastan Ribič, Nacionalni inštitut za javno zdravje

11:40 - 11:55

Novosti na področju mednarodnih standardov Codex Alimentarius

dr. Blaža Nahtigal, MKGP

11:55 - 12:10

Višji cilji na področju predelave odpadkov v EU

Antonija Božič Cerar, GZS - Služba za varstvo okolja

12.10 - 12:40

Označevanje v praksi

dr. Petra Medved Djurašinović, GZS - ZKŽP

12:40 - 12:55 Razprava
12:55 - 13:15 Odmor za kavo

13:15 - 13:30

Označevanje hranilne vrednosti, primer orodja in vira podatkov o sestavi živil

doc. dr. Mojca Korošec, UL Biotehniška fakulteta

13:30 - 14:10

Pregled aktivnosti glede označevanja in prehrane na EU nivoju

Dirk Jacobs, FoodDrink Europe (predavanje bo v angleščini)

14:10 - 14:45 Razprava
15:00 Zaključek seminarja

 

Zahvaljujemo se pokroviteljem dogodka:

 

           

 

 

 Predstavitve predavanj:

 

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.