Zapri

Novice


Arhiv: ODPORNOST, TRAJNOST, TRENDI IN INOVACIJE KOT GLAVNE TEME PEKARSKEGA KONGRESA NA BLEDU

Veriga preskrbe s hrano doživlja pretrese, ki jih občutijo vsi deležniki. Kako upravljati z velikimi spremembami, poskrbeti za prehransko varnost ter obenem zagotavljati trajnostni razvoj? AIBI kongres na Bledu je podajal odgovore na vprašanja kako se mednarodna pekarska podjetja strateško lotevajo reševanja teh izzivov ter ponudil vpogled v nove tehnologije in delovanje vrednostnih verig. Osrednja pozornost programa je bila namenjena tudi trajnosti, trendom in inovacijam v pekarstvu.

Arhiv: RAZPIS: PUBLIKACIJA ODLOČI SE ZA ŽIVILA IZBOLJŠANE HRANILNE SESTAVE

Na GZS-Zbornici kmetijskih in živilskih podjetij (GZS-ZKŽP) že tretje leto zapored pripravljamo publikacijo "Odloči se za živila izboljšane hranilne sestave", s pomočjo katere želimo potrošnikom približati ponudbo tovrstnih izdelkov na slovenskem trgu.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.