Zapri

Novice


Arhiv: Komunala Brežice d. o. o. - za vodo iz pipe tudi podjetje KOP Brežice


Projekt o ozaveščanju pomena pitja vode iz pipe »Zdravo – bolj zdravo – voda iz pipe«, ki ga je brežiška komunala začela lani, ima čedalje več podpornikov. Zdaj se mu je pridružilo tudi podjetje KOP Brežice. Dogovor o sodelovanju sta podpisala Dejan Bibič, direktor podjetja KOP Brežice, in Darko Ferlan, vodja sektorja gospodarskih javnih služb Javnega podjetja Komunala Brežice.

 

»Zagotavljanje pitne vode, ki je osnovna življenjska dobrina in je v našem okolju ne samo neoporečna, ampak tudi ena najboljših, spada med glavna poslanstva brežiške komunale,« je ob slavnostnem podpisu dogovora o sodelovanju povedal Darko Ferlan. Ob tej priložnosti je Dejanu Bibiču predstavil tudi druge okoljske in družbeno koristne projekte, ki jih izvaja eno najbolj inovativnih komunalnih podjetij pri nas, kot sta »Prinesi – odnesi« in »Hrana sodi na krožnik, ne v smeti«.

 

Projekt so podprla že številna podjetja in organizacije v brežiški občini. »Vsako podjetje, ki se nam pridruži, izraža okoljsko ozaveščenost in skrb za okolje, pridobi na ugledu in lojalnosti zaposlenih, poleg tega zniža tudi stroške reprezentance,« je povedal Aleksander Zupančič, direktor Komunale Brežice. Projekt Zdravo – bolj zdravo – voda iz pipe je Zbornica komunalnega gospodarstva vključila v državno strategijo Skupaj za boljšo družbo.

 

Fotogalerija

Fotogalerija

 

Arhivi