Zapri

Novice


Arhiv: Na 17. zimskih komunalnih igrah barve komunalnih podjetij zastopalo preko 400 zaposlenih

Šport in igra sta naravni človeški stanji. To dvoje smo združili na 17. tradicionalnih zimskih komunalnih igrah – ZIMKO 2019, ki so v soboto, 9. februarja 2019, prvič potekale v prelepi Kranjski Gori. Celotno prireditev je organizirala Komunala, Kranjska Gora, d.o.o. v sodelovanju s podjetjem JEKO, d.o.o. z Jesenic. 

Tokratnih komunalnih iger se je udeležilo 338 tekmovalcev in 70 navijačev iz 29 podjetij iz vse Slovenije. Udeleženci so tekmovali v štirih uradno razpisanih disciplinah; veleslalomu, deskanju na snegu, teku na smučeh in sankanju v mešanih parih. Poleg tega so se udeleženci lahko pomerili tudi v družabnih igrah; najprej smo se po zasneženi strmini spustili s poki ali pležuhi, nato smo se imeli priložnost pomeriti v pikadu in nogometu z zorbi, na koncu pa še v vlečenju vrvi. Nato se je dogajanje s snežne plaže preselilo v Dvorano Vitranc, kjer so se udeleženci zbrali za podelitev pokalov in praktičnih nagrad najbolje uvrščenim. 

Vsem tekmovalcem čestitamo za odlične rezultate, seveda pa se zahvaljujemo tudi organizatorjem za vrhunsko izpeljan dogodek, ki nam bo še dolgo ostal v spominu, vsem podjetjem, ki ste s svojo udeležbo podprli in omogočili izvedbo letošnjih iger, kot tudi številnim sponzorjem za vso podporo in odličen odziv!

Vabljeni k ogledu utrinkov v fotogaleriji!

 

Fotogalerija

Fotogalerija

 

Arhivi