Zapri

Novice


IZMENJEVALNICA ŠE DELUJOČIH APARATOV V KNJIŽNICI REČI

Izmenjevalnica še delujočih aparatov bo potekala na lokaciji Knjižnice REČI na Belokranjski ulici 6 v Ljubljani, in sicer od 22. aprila 2022 (Svetovni dan Zemlje) do 5. junija 2022 (Svetovni dan okolja) – vsak ponedeljek, sredo in petek med 16:00 in 19:00.

Postavljen kotiček za oddajo še delujočih aparatov na CERO Nova Gorica

V sredo, 20. aprila 2022, je Družba ZEOS, d.o.o. v povezavi s podjetjem Komunala Nova Gorica, d.d. na CERO Nova Gorica predala v uporabo še en kotiček za oddajo še delujočih aparatov.

25 novih lokacij uličnih zbiralnikov za e-odpadke v Mestni občini Koper

Marjetica Koper in družba ZEOS sta postavila na 25 dodatnih lokacij nove ulične zbiralnike za oddajo malih e-odpadkov (OEEO) in odpadnih baterij (OPBA).

Postavljen kotiček za oddajo še delujočih aparatov na ZC Tuncovec

Na Zbirnem centru Tuncovec je postavljen nov kotiček za vse, ki bi želeli oddati svoje še delujoče aparate v ponovno uporabo.

AKCIJA ZA SPODBUJANJE UPORABE RUMENIH KOTIČKOV

S 1. aprilom se na slovenski obali začenja akcija zbiranja še delujočih aparatov. Z njo želi organizator, družba ZEOS, d.o.o., skupaj z lokalnimi partnerji Javno podjetje OKOLJE Piran, d.o.o., Komunala Izola d.o.o. in Marjetica Koper, d.o.o., v sklopu projekta Life Spodbujamo e-krožno spodbuditi prebivalce slovenske Istre k oddaji še delujočih aparatov v kotičke, ki so bili februarja vzpostavljeni na štirih zbirnih centrih.

Arhivi