Vabljeni, da se nam v torek, 12. oktobra 2021, ob 15h, pridružite na ponovitev spletnega srečanja z naslovom “Koliko je vredno moje podjetje?″, katerega tematika je v pomladanskem delu naših dogodkov vzbudila veliko zanimanja. V okviru spletnega srečanja bomo podrobneje pogledali osnovne koncepte in zakonitosti ocenjevanja tržne vrednosti zasebnih podjetij in kako na vrednosti podjetij vpliva obdobje epidemije COVID-19.

Srečanje bo vodil Tomo Senekovič, svetovalec pri prodaji podjetij in ustanovitelj Borze posla, na srečanju pa boste izvedeli odgovore na vprašanja, kot so:

  • Katere so ključne komponente vrednosti podjetja?
  • Kako ocenimo tržno vrednost podjetja?
  • Kaj ocenjena vrednost podjetja običajno vključuje?
  • Kako na vrednost podjetja gledajo kupci?
  • Kateri dejavniki negativno vplivajo na vrednost podjetja?
  • Kako lahko vrednost podjetja povečamo?
  • Kako obdobje COVID-19 vpliva na vrednost podjetja?

 

Predavatelj

Tomo Senekovič, idejni vodja in ustanovitelj portala BorzaPosla.si. Pri prodaji in prevzemih zasebnih podjetij deluje, kot svetovalec in posrednik, dnevno se srečuje z izzivi podjetnikov, ki razmišljajo o prodaji svojega podjetja in na drugi strani s prevzemniki, ki bodisi šele vstopajo v podjetništvo ali obstoječimi podjetniki, ki si želijo širitve obstoječega poslovanja. Na temo prodaje podjetja predava in svetuje članom Gospodarske zbornice Slovenije, Obrtne zbornice Slovenije, Podjetniško-trgovske zbornice in Zbornice računovodskih servisov, sodeluje pa tudi pri razpisu “Vavčer za prenos lastništva podjetij” v okviru Slovenskega podjetniškega sklada.

 

Kdaj in kje?

Torek 12.10.2021, od 15:00 do 16:00, dogodek bo potekal online, preko aplikacije Zoom.

 

Kotizacija

Udeležba na dogodku je brezplačna, svoje mesto na dogodku si zagotovite le s prijavo, ki je obvezna.

Dogodek je financiran s strani SPIRIT Slovenija, javne agencije ob podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Prijava

Na spletno srečanje se lahko prijavite TUKAJ.

Dan pred dogodkom in tik pred pričetkom dogodka, bomo prijavljenim na e-poštni naslov poslali opomnik in povezavo do spletnega srečanja