EEIG Ecotrophelia Europe v letošnjem letu že tretjič organizira dogodek, namenjen predstavitvi najbolj inovativnih projektov v agroživilstvu - NEXT FOOD GENERATION, katerega namen je izpostavitev najboljših inovacijskih projektov, ki bodo vplivali na živilsko potrošnjo v prihodnosti. Letošnji dogodek bo potekal oktobra v okviru sejma SIAL v Parizu. Tema sejma je »Own the challenge«, zato bodo za NEXT FOOD GENERATION izbrani projekti, ki nudijo rešitve na področju okoljskih, etičnih, digitalnih in družbenih izzivov v sektorju. Kaj iščejo organizatorji? - inovativne projekte, ki so na začetku svoje poti - v fazi koncepta, razvoja ali pripravljeni za testiranje na trgu - projekte, pri katerih ni preteklo več kot 2 leti od generacije ideje - projekte, ki so ustvarjalni in drzni - projekt je lahko živilski izdelek ali sestavina / oprema, proces ali logistika / storitev (fizična ali digitalna) / embalaža Kakšne so koristi za udeležence? - enodnevna brezplačna razstava na za to namenjenem prostoru v središču sejma SIAL v Parizu - predstavitev ("pitch") ideje - udeleženci bodo izpostavljeni 310.000 obiskovalcem in 7.200 razstavljalcem - edinstvena priložnost za komuniciranje s podjetniki, investitorji, potencialnimi strankami in novinarji. Prijavite se lahko do 22. junija na spletni strani Ecotrophelia NEXT FOOD GENERATION. Komisija bo izbrane projekte nato obvestila o uspešni kvalifikaciji na dogodek. Več informacij o projektu si lahko preberete v pravilih.