Zapri

Konferenca ISO-FOOD: razpis za zbiranje povzetkov

Inštitut Jožef Stefan je objavil javni razpis za zbiranje povzetkov za drugo konferenco ISO-FOOD, ki bo potekala v Hotelu Bernardin v Portorožu od 24. do 26. aprila 2023.

Program konference:
Na simpozij so vabljeni raziskovalci, znanstveniki, strokovnjaki in zainteresirani deležniki, da predstavijo in delijo novo znanje, izkušnje, nove dosežke in rezultate raziskav.
Predložite lahko izvirne povzetke v zvezi z naslednjimi temami:
• Pristnost in sledljivost živil
• Varnost in kakovost živil
• Novi alternativni viri živil
• Nanomateriali in nanotehnologija
• Foodomika
• Baze podatkov o živilih in semantika
• Prehrana in zdravje
• Ocena tveganja in obvladovanje tveganja
• Meroslovje v živilstvu
• Kakovost in viri vode

Spletna prijava in oddaja povzetkov je mogoča preko www.isofood2023.si, kjer najdete vse potrebne informacije. Organizatorji sponzorirajo stroške registracije za do deset študentov za simpozij.

Ključni datumi:
Rok za oddajo povzetkov: 1. marec 2023
Obvestilo o sprejemu: 15. marec 2023
Rok za zgodnje prijave: 30. marec 2023
Izdaja znanstvenega in družbenega programa: 10. april 2023
Simpozij: 24.-26. april 2023

V primeru dodatnih vprašanj lahko kontaktirate organizatorje na isofood@ijs.si.


Fotogalerija