Zapri
Arhiv
Odprte priložnosti in aktivnosti v sklopu EIT Food
Datum novice:
21. september 2022
318 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Embalaža in trajnostne dobavne verige
Datum novice:
16. september 2022
693 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Novosti na področju ekološke zakonodaje
Datum novice:
15. september 2022
373 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
12. tradicionalni sadjarski posvet na sejmu Agra
Datum novice:
2. september 2022
448 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Pet let uspešnega delovanja partnerstva na področju trajnostne pridelave hrane SKUPAJ Z ZNANJEM ZA PRIHODNOST
Datum novice:
27. avgust 2022
481 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
ODPORNOST, TRAJNOST, TRENDI IN INOVACIJE KOT GLAVNE TEME PEKARSKEGA KONGRESA NA BLEDU
Datum novice:
20. julij 2022
387 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Kako spremeniti družbene norme in zmanjšati zavrženo hrano v gospodinjstvih
Datum novice:
13. julij 2022
344 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Poletna šola EIT Food
Datum novice:
20. junij 2022
403 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Ustanovljeno nacionalno stičišče za senzorične raziskave živil
Datum novice:
16. junij 2022
716 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Odprte priložnosti in aktivnosti v sklopu EIT Food
Datum novice:
3. junij 2022
400 ogledov | 0
komentarjev
Preberite več
Nazaj
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
27
28
Naprej