Zapri

Prenova poslovne infrastrukture podjetja je del vzpostavljanja novega ravnotežja

 

Kriza je obdobje nenadnih sprememb, ki pomeni večji napor za vse vpletene, prinese pa tudi dodatne stroške in pogosto manjše prihodke. Zato si je treba v podjetjih prizadevati za čimprejšnjo ponovno vzpostavitev ravnotežja. To lahko pomeni večjo ali manjšo preobrazbo podjetja, a brez njegove vzpostavitve podjetje ne preživi. Eden temeljnih vzvodov stabilnega podjetja je uravnotežena poslovna infrastruktura podjetja. Izkoristite priložnost in se udeležite webinarja z direktorico svetovalne družbe RES-PONS Martino Puc o tem, kako prenoviti poslovno infrastrukturo podjetja in s tem prispevati k vzpostavitvi novega ravnotežja.

Posnetek webinarja:

Predavateljica

Martina Puc je direktorica svetovalne družbe RES-PONS d.o.o., ki je dobitnica prestižne nagrade za svetovalni projekt leta 2019 FENIKS, ki jo podeljuje Združenje za management consulting Slovenije pri GZS. Prav tako je ena od svetovalk družbe RES-PONS d.o.o. za svoje področje dela prejela nagrado Mladi svetovalec leta 2019. Med uporabniki storitev družbe RES-PONS d.o.o. so farmacevtske družbe, sektor prehranskih dopolnil, podjetja, ki se ukvarjajo z informacijsko tehnologijo, finančni sektor in izobraževalne inštitucije.
Martina Puc se je svetovalnemu delu posvetila po zaključku MBA študija z odliko na mednarodni šoli IEDC. Postala je specialist za povečanje dodane vrednosti organizacij. Osredotoča se na celostni odziv podjetij na potrebe in potenciale trga, ki daje naročnikom tako odlične finančne rezultate kot tudi dolgoročno stabilnost.

 

Pripete datoteke

Fotogalerija