DOGODEK BO IZVEDEN PREKO SPLETA
PROGRAM PRIJAVA
PREDAVATELJI IN NJIHOVI PRISPEVKI
dr. Rebecca Fernandez, Food Policy, Science and R&D, Food Drink Europe - Novosti na področju živil na nivoju EU
dr. Anton Svetlin, UVHVVR - Mikrobna odpornost (AMR) in uporaba protimikrobnih zdravil /antibiotikov pri živalih za proizvodnjo hrane
dr. Irena Zdovc, NVI - Odporne bakterije, ki se lahko prenašajo s hrano
dr. Benjamin Zorko, IJS - Ugotavljanje stopnje radioaktivnosti in vsebnosti drugih onesnaževal v živilih z analitskimi metodami
Jana Kolenc Muženič, SIQ Ljubljana - Certificiranje na področju živil
dr. Jana Frantar, UVHVVR - Novosti na področju aditivov
dr. Urška Blaznik, NIJZ - Ocena in komunikacija tveganj, Sodelovanje in komunikacija tveganj, Sodelovanje z Evropsko agencijo za varno hrano (EFSA)
dr. Damjana Pondelek, Urednica d.o.o. - Vodenje kriznih situacij
dr. Mojca Jevšnik, Zdravstvena fakulteta - Kultura zagotavljanja varnosti živil, primeri iz prakse
Praktični primeri študije HACCP in verifikacije v realnem času - Teja Mižigoj, Medex d.o.o.
Digitalizacija sistema HACCP - Iztok Colja, Morefromfood d.o.o.
Učinkovito vzdrževanje zaščitne delovne oblike v živilskem sektorju - Jerneja Jelenc, Lindstrom d.o.o.
SPONZORSKI DEL
GENERALNI SPONZOR
ZLATI SPONZOR
BRONASTI SPONZORJI