Novice | Page 25
GZS

Arhiv: Aprila smo beležili rahlo rast porabe električne energije v industriji

V aprilu smo po dveh zaporednih padcih spet beležili rast porabe električne energije v industriji, ki je znašala skromnih 0,6% glede na enako obdobje lani. Marca smo še beležili 1,3% padec. Toda neposredni uporabniki so tako kot že v vseh letošnjih mesecih tudi v aprilu beležili padec porabe, ki je znašal 3,7%, marca pa je padec znašal 8,3%.

Arhiv: Zbornično zrcalo: april 2016

Arhiv: Marca smo ponovno beležili padec porabe električne energije v industriji

V marcu smo drugič zapored beležili padec porabe električne energije v industriji, ki je znašal 1,3% glede na enako obdobje lani. Tudi februarja smo beležili enak padec.

Arhiv: Poziv za primere dobrih praks

Študija, ki promovira evropsko sodelovanje med univerzami in gospodarstvom

Arhiv: Januarja upočasnjena rast porabe električne energije v industriji

Januarja smo že trinajsti mesec zapored beležili rast porabe električne energije v industriji glede na enako obdobje leto nazaj. Tokrat je bila z 2,1% znatno skromnejša kot je bila decembrska (8,6%).

Arhiv: Mednarodni informativni dan Obzorje 2020 vesolje in delavnica o sodelovanju na področju vesoljske znanosti in tehnologije

Vljudno vabljeni k registraciji na enega najpomembnejših mednarodnih dogodkov na področju Obzorja 2020 - Vesolje v letu 2016, ki ga skupaj s projektom COSMOS in Evropsko komisijo, EEN ter partnerji v Sloveniji organiziramo v Ljubljani od 19. do 20. aprila 2016 v prostorih GZS.

Arhiv: Junckerjev sklad

Nove smernice

Arhiv: Mikrokrediti - vloge do petka

Ponovno vas obveščamo, da se prvi rok za prijavo na razpis P7 2016 – Mikrokrediti za mikro in mala podjetja počasi približuje. mikrokrediti vloge do petka

Arhiv: Decembra nadaljevanje visoke rasti porabe električne energije v industriji

Decembra smo že dvanajsti mesec zapored beležili rast porabe električne energije v industriji glede na enako obdobje leto nazaj. S 8,6% je bila rast večja kot je bila novembrska (7,4%).