Novice | Page 4
GZS

Arhiv: »NOBENO DELO SE NE NAREDI SAMO OD SEBE DRUŽBENO ODGOVORNO«

Po raziskavi organizacije menijo, da družbeno odgovorna dejanja krepijo ugled in motivirajo zaposlene podjetja – Spodbujanje k brezplačni prijavi za prejem certifikata Družbeno odgovoren delodajalec – Prvih 100 brezplačnih

Arhiv: SPREJET JE #PKP3. KAJ PRINAŠA?

Državni zbor RS je v petek pozno zvečer sprejel t.im. tretji protikoronski zakon, tj. ZAKON O INTERVENTNIH UKREPIH ZA OMILITEV IN ODPRAVO POSLEDIC EPIDEMIJE SARS-COV-2 (ZIUOOPE). Zakon je objavljen v Uradnem listu št. 80/2020 z dne 30.5.2020. Ukrepi iz zakona se uporabljajo od 1. junija.

Arhiv: Anketa o razmerah v gospodarstvu in ukrepih #PKP1

Pred vami je anketa, s katero ocenjujemo razmere v slovenskem gospodarstvu. Nanjo so že odgovorili predstavniki večjih slovenskih podjetij. Vabimo tudi druge, da z odgovorom na anketo prispevate k čim natančnejši oceni o razmerah v slovenskem gospodarstvu in o uporabi posameznih ukrepov, ki so z »megazakonom« že na voljo.

Arhiv: Delovni čas SPOT svetovanje

Arhiv: Delovni čas SPOT svetovanje

Arhiv: OBVESTILO ZA STRANKE JAVNIH LISTIN IN SPOT TOČKE

Zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa vas prosimo, da omejite obiske na GZS in osebno opravite le najnujnejše storitve.

Arhiv: Desalps novičnik

Projekt DesAlps se je zaključil z mednarodnim dogodkom, ki ga je vodilni partner t2i Treviso organiziral 11. februarja 2020 v Spazi Bomben. Na dogodku so imeli udeleženci možnost dobiti vpogled v projekt, slišati osrednje govore strokovnjakov in partnerjev ter spoznati izkušenje podjetij.

Zbiranje informacij o kraji blaga v Mehiki

Delegacija EU v Mehiki je obvestila naše Veleposlaništvo v ZDA (akreditirano tudi za Mehiko) , da zbirajo informacije o kraji blaga, s katero se srečujejo evropski izvozniki v Mehiko.

Arhiv: ELEKTRONSKO POTRDILO O UPRAVIČENI ZADRŽANOSTI OD DELA (eBOL)

Zdravniki, ki so pooblaščeni za izdajo potrdil o upravičeni zadržanosti od dela, od 1. 1. 2020 naprej pripravijo to listino v elektronski obliki in jo zapišejo v informacijski sistem ZZZS, kjer je z uporabo sistema SPOT (e-VEM) dostopna delodajalcu.

Arhiv: KNJIGOBEŽNICA GZS V 1. KLETI NA DIMIČEVI 13

Ste na policah našli kakšno knjigo, ki bi jo želeli prebrati?