Mediji

Arhiv: Sonja Šmuc prejela priznanje Artemida

Generalna direktorica GZS je prejela priznanje Artemida 2018 Združenja Manager, namenjeno posameznicam, ki so prebile stekleni strop in prevzele najvišjo vodstveno funkcijo v gospodarski ali v pomembni negospodarski družbi.

Funkcijo je Sonja Šmuc prevzela oktobra 2017. Med projekti, na katere je v svoji karieri najbolj ponosna, izpostavlja, kot je zapisano v obrazložitvi, začetek prenove GZS v sodobno organizacijo, ki uporablja najnovejše tehnološke prijeme in ustvarja dovolj prihodkov za pokrivanje vseh stroškov delovanja. Drugi je razvoj Združenja Manager kot prepoznavne gospodarske organizacije, ki je med tremi najvplivnejšimi v slovenskem prostoru, rast prihodkov in podporne ekipe. Tretji pa je ohranitev revije Manager konec 90. let, ki je bila tik pred ukinitvijo, nato pa je postala druga najpomembnejša in najdonosnejša revija v portfelju GV Revij.

Poleg Šmuceve je priznanje Artemida prejela tudi direktorica podjetja Agitavit Solutions Anka Brus.

Združenje Manager podeljuje priznanje Artemida posameznicam, ki so prebile stekleni strop in prevzele najvišjo vodstveno funkcijo v gospodarski ali v pomembni negospodarski družbi, ki ima več kot 50 zaposlenih. Na tej funkciji mora biti vsaj 12 mesecev, družba, ki jo vodi, pa mora poslovati pozitivno.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.