Novice


Arhiv: Nagrajene inovacije za leto 2010 za Notranjsko-kraško regijo

Nagrade za najboljše inovacije v letu 2010 so bile letos podeljene na dogodku pod naslovom »Inovativnost 2011«, ki je bila 23. maja 2011 v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču. Območna zbornica Postojna je (podjetjem, podjetnikom in fizičnim osebam) letos podelila 3 zlata, 5 srebrnih in 8 bronastih priznanj ter 4 diplome. Priznanja in diplome je prejelo kar 61 inovatorjev.

Arhiv: Seminar: Kratko in jasno o obdavčitvi aktualnih dohodkov fizičnih oseb

Na seminarju boste našli odgovore, ki se vam postavljajo ob izplačevanju dohodkov fizičnih oseb glede obdavčitve (vrsta dohodka, davčna osnova, stopnja obdavčitve, prispevki, poseben davek na določene prejemke, ...) in davčno priznavanje le teh.

Arhiv: Delavnica Vi sprašujete, mi odgovarjamo: Osnove in novosti javnega naročanja, 22.03.2011

V času gospodarske krize so javna naročila za gospodarske subjekte pomembna priložnost za pridobitev posla. Postopek javnega naročanja je zapleten in zahteven postopek, roki za pravna sredstva pa so kratki. Zato je za ponudnike pomembno poznavanje osnovnih pravil in kritičnih točk v postopku, da lahko na morebitne napake in pomanjkljivosti pravočasno reagirajo. Poleg tega so bile v aprilu lanskega leta na področju predpisov o javnem naročanju, tudi kot odziv na gospodarsko krizo, sprejete nekatere spremembe, ki lahko pomembno vplivajo na položaj ponudnika.

Arhiv: Širitev poslov v Kazahstan

Arhiv: 9. razpis o podelitvi priznanj GZS-Območne zbornice Postojna za najboljše inovacije 2010 v notranjsko-kraški regij

Ne zamudite - rok za oddajo prijav je 31. marec 2011

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.