Novice


Predsednik GZS OZ za severno Primorsko postal Julijan Fortunat , SALONIT ANHOVO

Na 12. seji je Upravni odbor GZS OZ za severno Primorsko izvolil novega predsednika. 
Predsedovanje območne zbornice je prevzel g. Julijan Fortunat (SALONIT ANHOVO d.d.), nova članica predsedstva je postala ga. Darja Povšič Peršolja (CONTALL d.o.o.), za kar jima iskreno čestitamo. 
GZS OZ za severno Primorsko se dosedanjima članoma  najvišjega organa, g. Rafaelu Vončini in g. Davidu Nabergoju zahvaljuje za izkazan trud pri delovanju zbornice in želi uspešno delo na novih poteh.

Julijan Fortunat, predsednik uprave, Salonit Anhovo d.d.: "Predsedovanje upravnemu odboru Gospodarske zbornice za severno Primorsko je predvsem velika odgovornost. Skupaj s kolegi v upravnem odboru, ki so me izvolili na mesto predsednika, smo si zadali vrsto nalog. Pri tem bomo potrebovali tudi sodelovanje naših sodelavcev v podjetjih. Salonit Anhovo je bil ves čas med osrednjimi akterji gospodarskega razvoja v regiji, ki pogosto presega meje same regije in Slovenije - tudi pri sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije. Moja zaveza z večjo vključenostjo Salonita Anhovo v regionalnem upravnem odboru je predvsem zaveza k spodbujanju razvoja gospodarstva v regiji. Imamo dobra nosilna podjetja v regiji, zagotovo pa potrebujemo več sodelovanja vseh - od lokalnih skupnosti, institucij do nacionalnega nivoja, da bi dosegli primerno okolje za doseganje vedno bolj učinkovitih rešitev v krožnem gospodarstvu. V Salonitu Anhovo smo uspeli ustvariti eno najboljših rešitev na tem področju, zato verjamem, da s svojimi aktivnostmi lahko podpremo tudi celotno regijo ter kolegom ponudimo pomoč."

 

Fotogalerija