Novice


Arhiv: Obvestilo: Štipenditorji morajo skladu poročati o podeljenih štipendijah za šolsko oziroma študijsko leto 2022/2023

Javni štipendiski, razvojni , invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije obvešča, da morajo vsi štipenditorji v Sloveniji, ki podeljujejo štipendije po drugih predpisih in ne po Zakonu o štipendiranju, skladu vsako leto redno poročati o vseh štipendijah, ki jih izplačujejo. To lahko storijo od 1. 9. 2023. Zakonski rok za poročanje za šolsko oziroma študijsko leto 2023/2024 pa je najkasneje do 31. decembra 2023.

Arhiv: Eko sklad namenja 6 milijonov evrov za naložbe

Arhiv: Anketa o zelenem prehodu v industriji

Z anketo, h kateri vas vljudno vabimo, želimo pridobiti vpogled v že izvedeno transformacijo v podjetjih oziroma s projekti, ki jih izvajate, ter vaše načrte v zvezi z zelenim prehodom. S pomočjo vaših odgovorov bomo lahko bolj prepričljivo in argumentirano zastopali interese gospodarstva v odnosu do pristojnih ministrstev, institucij in organov.

Arhiv: Prvi javni razpis Sklada za pravični prehod

Jutri, 21. 7. 2023 bo Ministrstvo za kohezijo in regionalni razvoj objavilo prvi razpis, na katerega se bodo lahko prijavile občine iz Zasavske regije. Javni razpis za podjetja bo predvidoma objavljen v zadnjem kvartalu 2023.

Arhiv: Konferenca GoDigital 2023, 14. november, Brdo pri Kranju

Združenje za informatiko in telekomunikacije pri GZS vabi na konferenco GoDigital 2023.

Podeljena so bila priznanja za najboljše inovacije Zasavja za leto 2023

DODANA FOTOGALERIJA

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.