Informacije in pomoč

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Dnevi tehnološkega in poslovnega sodelovanja na Hannover Messe Od 1.4. do 4.4.2019

    V okviru dogodka Dnevi tehnološkega in poslovnega sodelovanja, ki bodo potekali od 1. 4. do 4. 4. 2019, si podjetja in raziskovalne ustanove najdejo partnerje za tehnološko in raziskovalno sodelovanje ter komercialna partnerstva na predhodno organiziranih sestankih. Od leta 2002 je bilo več kot 3800 udeležencem dana podpora pri organizaciji dvostranskih srečanj, kar je privedlo do številnih mednarodnih partnerskih sporazumov.

    V organizaciji partnerjev Enterprise Europe Network, največje svetovne podporne mreže za ambiciozna mala in srednje velika podjetja, ter vključitvijo sekcij s področja materialov, avtomobilizma, inteligentne energije in iniciative Evropski inovatorji, tovrstni posredniški dogodki pomenijo začetek odličnih čezmejnih stikov in sodelovanje.

    Vabljeni k registraciji na sledeči povezavi: https://technology-business-cooperation-days.b2match.io/

    Registracija je brezplačna do 15. februarja 2019! Po tem roku bo za udeležbo na sestankih zaračunana kotizacija v višini 119 EUR (vključno z DDV) na podjetje. Vstopnice in osvežilne pijače so vključene za vse udeležence. Kraj srečanja: razstavišče HANNOVER MESSE, dvorana 2, stojnica “tech transfer”, Hannover (Nemčija).

    Več informacij: petra.arzensek@gzs.si

    Fotogalerija