Informacije in pomoč

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Evropska usoda nižje gospodarske rasti bi Madžarsko lahko zaobšla

    Evropska usoda nižje gospodarske rasti bi Madžarsko lahko zaobšla

    Priložnosti in nevarnosti v izbranih trgovinskih partnericah.

    Arhiv: Z evropskimi sredstvi do večje usposobljenosti slovenskih živilskih podjetij

    Arhiv: Z evropskimi sredstvi do večje usposobljenosti slovenskih živilskih podjetij

    Projekt, katerega cilj je izboljšanje podjetniških kompetenc in veščin z večjim poudarkom tudi na odročnih predelih, je na mednarodni ravni prinesel pomembno spletno orodje za ponudnike in iskalce storitev.

    Z aktivnimi ukrepi k digitalni transformaciji

    Z aktivnimi ukrepi k digitalni transformaciji

    Digitalno inovacijsko stičišče Slovenija je nova povezovalna točka na področju digitalnih kompetenc in storitev digitalne transformacije za srednja in mala podjetja.

    Arhiv: Dnevi tehnološkega in poslovnega sodelovanja na Hannover Messe Od 1.4. do 4.4.2019

    Gospodarska zbornica Slovenije se kot slovenski partner mreže Enterprise Europe Network (http://een.si) pridružuje k organizaciji dogodka Dnevi tehnološkega in poslovnega sodelovanja, ki potekajo v okviru Hannover Messe, vodilnega mednarodnega razstavišča industrijskih tehnologij, materialov in izdelkov.

    Arhiv: Odprti aktualni razpisi

    V sodelovanju s Tiko pro d.o.o. smo pripravili aktualne razpise v Sloveniji

    Arhiv: Kooperacijsko srečanje Meet4Business Agra 2018 na področju KMETIJSTVA IN ŽIVILSTVA

    AGRA je s svojo več kot 50 letno tradicijo na stičišču štirih evropskih držav že vrsto let največji tovrstni gospodarski in strokovni dogodek v Sloveniji in širši regiji. Gospodarski zato, ker na njem sodeluje preko 1.700 razstavljavcev iz 30-ih držav, strokovni pa zato, ker se na njem predstavijo vse ključne strokovne inštitucije ter poteka preko 150 strokovnih in družabnih dogodkov.

    Arhiv: MEDNARODNI GOSPODARSKI FORUM (Slovenija ∽ Hrvaška ∽ Srbija)

    Številni organizatorji in partnerji dogodka, ki smo obrtne in gospodarske zbornice, resorna ministrstva, poslovni klubi, podjetja in ostale organizacije najavljamo Mednarodni gospodarski forum Slovenije, Hrvaške in Srbije, ki bo potekal v okviru 51. MOS-a (Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti) v Celju, in sicer v sredo, 12. septembra 2018, ob 9.30, v Modri dvorani II (Celjski sejem d.d., Dečkova cesta 1, Celje).

    Arhiv: Meet4Business MEGRA 2018

    Kooperacijsko srečanje MEET4BUSINESS Megra 2018, ki bo potekalo 4. aprila 2018 v Gornji Radgoni v okviru sejma Megra 2018.

    Arhiv: EU-SRBIJA 2018

    Gospodarska zbornica Slovenije se kot partner mreže Enterprise Europe Network pridružuje so-organizaciji dogodka EU – Srbija 2018.

    Arhiv: SME INSTRUMENT (H2020) Kako oblikovati partnerstvo in predstaviti učinek (impact)

    Vas zanima prijava na Obzorje 2020, instrument za mala in srednja podjetja? Ali si želite slišati izkušnje podjetja s preko 60% uspešnostjo projektov v programu Obzorje H2020 – poudarek na SME instrumentu? Pri nas se lahko učite od najboljših!