Izobraževanje GZS

Novice


Arhiv: 20. 10.: Zaključevanje prodajnih pogajanj

„Ko stranka sede z vami k poslovnemu razgovoru ali pride v vašo trgovino ima neko željo. In samo od vas je odvisno, ali bo kupila pri vas ali pri vaši konkurenci.”

Arhiv: 19.10. GAVIN INGHAM: 7 ključev za uspešno prodajo danes

Dogodek leta za vodje prodaje in prodajnike! Gavin Ingham: prodajni trener št. 1 v Evropi Vodilni evropski prodajni trener vam bo zaupal, kaj pri prodaji na sestankih deluje danes. Seminar organizira Akademija Panta Rei v partnerstvu z Gospodarsko zbornico Slovenije.

Arhiv: 23.9. Pozitivno voditeljstvo: od gašenja požarov k ustvarjanju vrednosti

Kaj ima pozitivna psihologija za ponuditi vodenju? Pozitivna psihologija vodenja uporablja na dokazih temelječe tehnike, ki vodjem pomagajo k poslovni rasti, odličnosti in povečevanju produktivnosti. Udeležite se delavnice in se naučite uporabljati elemente pozitivne psihologije za pametno ustvarjanje vrednosti. Gašenje požarov pa raje prepustite gasilcem. Ne zamudite odlične priložnosti in se prijavite na delavnico!

Arhiv: ODPOVED SEMINARJA: 4.10.16 S harmoničnimi odnosi do dobrega počutja v službi in doma

SEMINAR JE ODPOVEDAN. Trojček S harmoničnimi odnosi do dobrega počutja v službi in doma iz cikla Kreativnost in vodenje je namenjen vodjem in posameznikom na vseh ravneh, ki ste pripravljeni in željni spreminjati sebe in svojo okolico v družbo z višjo dodano vrednostjo. Tokrat smo združili tri vidike dobrih medsebojnih odnosov. Predstavili bomo, kako naša vibracija vpliva na odnose in stres, kako asertivno komunicirati in kako obvladovati konflikte v vsakdanjem življenju. Vsi trije sklopi so sestavljeni iz seminarskega in delavniškega dela. Vsebine pa bodo predstavljene tako, da boste novo znanje lahko že naslednji dan uporabili v praksi.