Izobraževanje GZS
Ne veste, kako pristopiti do šefa in ga prepričati, da so prav ti webinarji za vas neizmerno koristni? Ponujamo vam nekaj predlogov, ki bodo prav gotovo tudi vašega šefa prepričali v koristnost Poletnih webinarjev GZS.
Šef: Naštej mi tri prednosti, ki bi jih podjetje imelo od tega, da si ogledaš enega ali več poletnih webinarjev.
Vi: Prvič, gre za krajše seminarje s področja psihologije vodenja in timskega dela, financ, evropskih projektov … Takšni webinarji so izjemno koristi. Prepričan sem, da bom po ogledu še bolj usposobljen za svoje delo. Drugič, učil se bom od najboljših – od strokovnjakov, ki so dnevno na terenu in trgu in vedo, kaj govorijo.
Tretjič, lahko si bomo webinarje ogledal, ko mi bo čas to dopuščal, kar pomeni, da delovni proces ne bo trpel. Pa še preko spleta so, tako da ne bo nevarnosti okužbe s koronavirusom. Zagotovo bom že naslednji dan imel nekaj konkretnih idej za nas.

Šef: Strošek posameznega webinarja res ni visok, povrhu gre za krajše webinarje
Vi: Kot rečeno. Delovni proces ne bo trpel. To so različni poletni webinarji, in vsakega lahko pogledam neodvisno od ostalih. Vendar, nova spoznanja tako na področju psihologije vodenja in timskega delo kot evropskih projektov in financ so neprecenljiva. Čas je, da se naučimo česa novega!

Šef: Kako pa vem, da ne boš spal pred ekranom, igral igric in brskal po Facebooku?
Vi: Ko gre za moj osebni razvoj, ne zapravljam časa. In vem, da je moj razvoj povezan z razvojem tima in podjetja. Zato lahko po posameznem webinarju naredim kratek povzetek, ki ga bom predstavil na naslednjem kolegiju, tako da bomo vsi od tega imeli koristi.

Prav imaš, res se moraš prijaviti! Oglej si vse možne webinarje. Plačamo. Pa preveri, če bi bilo morda smiselno, da si jih ogleda še kdo od naših?