Izobraževanje GZS
Poletni webinarji GZS v3

Čas poletja je obdobje, ko lahko vsaj malo zadihamo – in svojo energijo usmerimo tudi v širjenje obzorij ter pridobivanje novih znanj in spoznanj. To je čas, ko kakšno uro ali dve lahko posvetimo lastnemu izobraževanju.

Za vas smo pripravili krajše poletne webinarje - s področja splošne psihologije, komunikacije in prodaje ter s področja prijave na evropske projekte ... 

Vabimo vas, da izkoristite to enkratno priložnost in od kjerkoli že boste, spremljate enega ali več webinarjev v živo, na koncu pa lahko predavateljem zastavite še dodatna vprašanja.

Za člane GZS je cena udeležbe na posameznem webinarju 49,00 evrov (+DDV), za nečlane pa 59,00 evrov (+DDV).


UMETNOST DELEGIRANJA IN UČINKOVITO SESTANKOVANJE

predavatelj: Andrej Zalokar

4. avgust

od 13. do 14. ure

Še nikoli ni bilo vodenje tako pomembno, kot je danes. Sodoben vodja mora – ne samo v kriznih časih – znati pravilno usmerjati svoje sodelavce in biti dober vzgled. Biti mora karizmatična in močna osebnost, saj le takšno lahko spremljajo močni sodelavci. Naučili vas bomo, kako komunicirati v stresnih situacijah oz. se tem izogniti. S pridobljenim znanjem bo vaša ekipa bolj motivirana in predvsem učinkovitejša.

Več o webinarju →
Prijava →

KJE ISKATI NEPOVRATNA SREDSTVA IN KAKO PRIPRAVITI USTREZNO VLOGO NA SLOVENSKIH RAZPISIH?

predavateljica: Martina Anderlič

11. avgust

od 10. do 11.30 ure

Predstavitev aktualnih možnosti za pridobitev nepovratnih sredstev v Sloveniji, kakšni so osnovni pogoji na vseh razpisih, na kaj morate biti pozorni ko pripravljate vlogo in kako se lotiti projektnega poročanja po odobrenem projektu.

Več o webinarju →
Prijava →

RAVNOVESJE ČUSTEV IN RAZUMA V VODENJU

predavatelj: dr. Željko Ćurić

13. avgust

od 13. do 14. ure

Čustva so bila dolgo časa tabu na delovnem mestu, še posebej na področju vodenja. Vodja je moral biti »neustrašen« in tisti, ki čustev ni smel kazati. Včasih pozabljamo, da smo vodje tudi samo ljudje in si postavimo previsoke zahteve. Je razum res tisto, kar rešuje vse zagate pri vodenju? Na webinarju boste izvedeli, zakaj se v enakih situacijah ljudje odzivamo različno. Spoznali boste tudi, kako prepoznati čustva pri drugih in kako se na njih odzvati ter katere so osnovne strategije upravljanja s čustvi (in to niso manipulacije!).

Več o webinarju →
Prijava →

KJE ISKATI NEPOVRATNA SREDSTVA IN KAKO PRIPRAVITI USTREZNO VLOGO NA EU RAZPISIH?

predavateljica: Kristina Kočet Hudrap

18. avgust

od 10. do 11.30 ure

Predstavitev aktualnih možnosti za pridobitev nepovratnih sredstev Horizon2020 ( EU – prijave direktno v Bruselj ), napovedi za naslednjo finančno perspektivo Horizon Europe, ki se začne 2021, kako poteka prijava in na kaj morate biti pozorni ob oddaji vloge in kako se lotiti projektnega poročanja po odobrenem projektu.

Več o webinarju →
Prijava →

UČINKOVITI PRODAJNI RAZGOVOR

predavatelja: Silvester Kmetič in Andrej Zalokar

24. avgust

od 13. do 14. ure

Na webinarju se boste naučili ozadja psihologije prodaje, skrivnosti ustvarjanja odnosa, kako pridobiti stranko preko vzbujanja zanimanja, kako pravilno ovrednotiti kupca, kako elitni prodajalci uporabijo zaključevanje in si ga zagotovijo v prihodnosti. Z novimi znanji boste izboljšali svoj prodajni nastop, lažje in bolj samozavestno pristopili k strankam ter suvereno predstavljali svoj produkt.

Več o webinarju →
Prijava →


Ste katerega od webinarjev zamudili, pa vas vsebina zanima? Ponujamo vam rešitev: Izkoristite priložnost in si oglejte posnetek, s tem pa pridobite informacije, namige in zamisli, ki bi koristile tako vam kot vašemu podjetju. Ključna prednost ogleda posnetka je, da si zanj izberete čas sami, ko vam najbolj odgovarja, hkrati pa si posnetek lahko ogledate tudi večkrat.

 

Za člane GZS je cena posnetka posameznega webinarja 39,00 evrov (+DDV), za nečlane pa 49,00 evrov (+DDV).


Učinkovito soočanje in upravljanje sprememb

predavatelj: dr. Željko Ćurić

Za vodje je pomembno, da znajo uspešno vpeljevati spremembe, za zaposlene pa, da jih znajo ustrezno sprejeti in se prilagoditi.

S poznavanje psiholoških značilnosti - čustvenih faz, s katerimi se soočamo posamezniki ob spremembah, je to veliko lažje in tudi bolj učinkovito ...

Več o webinarju ali nakup →

Kako pridobiti in zadržati kvalitetne stranke?

predavatelj: Andrej Zalokar

Spoznajte 7 osnovnih pravil pri upoštevanju ugovorov in izgovorov, izvedeti več o pomembnosti postavljanja strateških vprašanj ter aktivnem poslušanju.

Več o webinarju ali nakup →

Vodenje multidisciplinarnih timov -
transformacijsko vodenje

predavatelj: dr. Željko Ćurić

Multidisciplinarni timi podjetju in organizaciji zagotavljajo sinergije, ki pomembno prispevajo k poslovni uspešnosti. Prepoznavanje individualnih emocionalno-socialnih razlik je zato za vodjo ključnega pomena. Prav tako je za vodenje pomembno tudi poznavanje psiholoških pogodb, ki jih imajo člani multidisciplinarnih tipov »v svojih glavah« sklenjene s podjetjem ...

Več o webinarju ali nakup →

STOP. Samo šef stoji med vami in ogledom posnetka. Lahko vam pomagamo, da ga prepričate, kako pomembno je, da se za kratek časa zaprete v pisarno in prisluhnete strokovnjaku ali pa to naredite celo v svojem prostem času, skratka takrat, ko vam najbolj odgovarja. Sledi nekaj predlogov …

Predlogi, kaj reči šefu →