Novice


Arhiv: Vabilo slovenskim dobaviteljem in razvojnikom za avtomobilsko industrijo

Spoštovani, vljudno vabljeni k predstavitvi vašega predloga za sodelovanje v nabavnih verigah tujih proizvajalcev kot tudi sodelovanje v njihovem razvoju. V GZS in GIZ ACS si namreč prizadevamo oblikovati celovito slovensko ponudbo tujim proizvajalcem v avtomobilski industriji, tako v segmentu njihove nabave kot tudi razvoja.

Arhiv: Vabilo slovenskim dobaviteljem in razvojnikom za avtomobilsko industrijo

Spoštovani, vljudno vabljeni k predstavitvi vašega predloga za sodelovanje v nabavnih verigah tujih proizvajalcev kot tudi sodelovanje v njihovem razvoju.

Arhiv: Vabilo: Predstavitev tujim avtomobilskim proizvajalcem

Spoštovani, vljudno vabljeni k predstavitvi vašega predloga za sodelovanje v nabavnih verigah tujih proizvajalcev kot tudi sodelovanje v njihovem razvoju.

Arhiv: Obvezna registracija vozil pred prihodom v Bruselj

Obveščamo vas, da so na območju Bruslja vzpostavili območje nizkih emisij. Od 1.10.2018 je v veljavi tudi novo pravilo, ki določa obvezno registracijo vozil. Registracija je obvezna za vsa vozila, registrirana izven Belgije, opraviti pa jo je potrebno pred prihodom. Osebna vozila, kombiji (<3,5 ton), minibusi in avtobusi, registrirani v tujini, morajo izpolnjevati merila za dostop do območja z nizkimi emisijami.

Arhiv: Razširite svoje prodajne kanale v nordijsko regijo.

Je vaše podjetje proizvajalec ekoloških živil ali naravnih proizvodov, ki želi širiti svoje prodajne kanale v nordijski regiji in bi želelo navezati poslovne stike z distributerji, grosisti, agenti, kupci omenjene regije? Če je odgovor pritrdilen, vas vljudno vabimo k udeležbi na B2B srečanjih, ki bodo potekala 14. in 15. novembra v švedskem Malmöu.

Arhiv: INDIJA: Obvezno testiranje in certifikacija telekomunikacijske opreme

Spoštovani, s strani veleposlaništva Republike Slovenije v New Delhiju smo prejeli informacije o obveznem testiranju in certifikaciji telekomunikacijske opreme.

Arhiv: Nove indijske uvozne tarife

Spoštovani, s strani ministrstva za zunanje zavede smo prejeli seznam proizvodov za katere je vlada Indije povišala uvozne tarife.

Arhiv: Visoke kazni za nepravilno napotitev delavcev v Francijo

Gospodarska zbornica Slovenije je v sodelovanju z javno agencijo SPIRIT in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo organizirala strokovni seminar o napotitvi delavcev na delo v Francijo.

Arhiv: Obisk palestinskih poslovnežev v Sloveniji

Palestinska delegacija združenja špediterjev in carinskih posrednikov, je na Slovensko-palestinskem poslovnem forumu, ki je bil 5.septembra 2018 v Kopru, predstavila perspektive bodočih gospodarskih poslov, začenši s priložnostmi za slovensko transport logistiko.

Arhiv: Tudi letos srečanja z italijanskimi agenti v Milanu

Slovenska podjetja vabimo na predstavitev možnosti sodelovanja na poslovnem dogodku FA Milano 2018.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.