Novice


Arhiv: Gospodarska delegacija na Poljsko

SPIRIT Slovenija javna agencija, Gospodarska zbornica Slovenije, Veleposlaništvo RS v Varšavi in Poljsko - slovenski poslovni klub Triglav Rysy od 22. do 24. aprila 2015 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo na Poljsko pod vodstvom predsednika Gospodarske zbornice Slovenije mag. Sama Hribarja Miliča.

Arhiv: O čezmejnem opravljanju storitev v Avstriji

Ljubljana, 27. februar 2015 – Preko sedemdeset podjetji se je danes na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) seznanilo z novostmi in spremembami pri čezmejnem poslovanju v Avstriji. Dogodek je pripravila GZS v sodelovanju s Slovensko gospodarsko zvezo v Celovcu in z odvetniško pisarno Grilc Vovk Škof.

Arhiv: AVSTRIJA – odskočna deska za internacionalizacijo vašega podjetja

Z namenom posredovati čim več informacij o ugodnostih, ki jih nudi Avstrija pri ustanavljanju tujih podjetij, ter prednostih in postopkih ustanavljanja Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z agencijo ABA Invest in Austria (Agencija za pospeševanje tujih naložb v Avstriji) prireja v sredo, 19. marca 2015, v Poslovni oazi na GZS poslovno – informacijski seminar.

Arhiv: Slovenija in Srbija še naprej dobri zaveznici

Ljubljana, 20. februarja 2015 – Preko 200 slovenskih in srbskih gospodarstvenikov sta danes v okviru slovensko-srbskega foruma na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) nagovorila predsednika Vlad Slovenije in Srbije. Vpisala sta se tudi v knjigo častnih gostov GZS.

Arhiv: Sprejem ob kitajskem novem letu

Ob letu osorej so se predstavniki slovenske poslovne skupnosti, ki jih vežejo posli s Hong Kongom in Kitajsko, zbrali na sprejemu ob praznovanju kitajskega novega leta.

Arhiv: Na GZS o Baskiji

Ljubljana, 12. februarja 2015 - Udeleženci današnjega dogodka Poslovni stiki na GZS so se seznanili s poslovnim okoljem Baskije ter priložnostmi, ki jih nudi slovenskim podjetjem.

Arhiv: Gospodarska delegacija v Združene arabske emirate

ZDRUŽENI ARABSKI EMIRATI, Dubaj, Abu Dhabi, 30. marec – 3. april 2015 Vljudno vabljeni k udeležbi v slovenski gospodarski delegaciji v Združene arabske emirate pod vodstvom predsednika GZS, mag. Sama Hribar Miliča. Delegacijo organizira Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s partnerji v Združenih arabskih emiratih.

Arhiv: Letno srečanje investitorjev v Dubaju

Letno srečanje investitorjev AIM Dubai, ki velja za vodilni forum za iskanje naložbenih in strateških povezav v Zalivu, se bo odvijal od 30. marca do 1. aprila 2015 v Dubaju, Združenih arabskih emiratih.

Arhiv: Nabavna delegacija v Malezijo

MALEZIJA, Kuala Lumpur, 1. – 4. april 2015 V okviru nabavne delegacije v Malezijo, ki jo organizira Izvozna promocijska agencija vlade Malezije (MATRADE) od 1. do 4. aprila 2015 v Kuala Lumpurju, bodo za udeležence delegacije organizirana izbrana B2B srečanja z različnimi malezijskimi proizvajalci in izvozniki ter obisk sejma visoko razvite in kakovostne halal industrije Malaysia International Halal Showcase (MIHAS 2015).

Arhiv: Gospodarska delegacija v Belgijo - odpovedana

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s Klubom ambasadorjev Slovenije v Belgiji in Gospodarsko zbornico v Bruslju (BECI) organizira gospodarsko delegacijo v Bruselj, v okviru katere se bo odvila krajša poslovna konferenca in individualni pogovori z belgijskimi poslovneži.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.