Novice


Arhiv: Kvalitetna in intenzivna delavnica za optimizacijo spletne strani

Spletno stran je potrebno spletno stran optimizirati, saj bomo tako dosegli najpomembnejše temelje za vidnost na Google iskalniku, kar pomeni več obiskovalcev in več strank!

Arhiv: Slovensko – bolgarski poslovni forum s predsednikoma držav

Ljubljana, 11. marec 2019 - Prek 150 slovenskih in bolgarskih gospodarstvenikov se je udeležilo današnjega poslovnega foruma, kjer sta jih nagovorila tudi predsednika Radev in Pahor. Dogodek je organizirala GZS v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT in Ministrstvom za zunanje zadeve Republike Slovenije ob priložnosti obiska predsednika Republike Bolgarije Rumena Radeva. Ta se je vpisal tudi v Knjigo častnih gostov GZS.

Arhiv: Dobro obiskane delavnice za optimizacijo spletnih strani

V okviru projetka Interreg – IRIC smo v CEMP pripravili delavnico - Postanite vidni na spletu doma in v tujini ter povečajte prodajo, ki je bila zaradi velikega zanimanja izvedena 3 krat. Na intenzivni celodnevni delavnici je imel vsak udeleženec možnost po korakih urediti On Site SEO (optimizacijo) svoje spletne strani in tako izboljšati svoje znanje glede vidnosti na spletu in tehničnega dela On Site optimizacije

Arhiv: EU-GCC poslovni forum

Na sedežu Kuvajtske gospodarske zbornice v Kuwait City bo v času 19.-20.03.2019 potekal EU-GCC poslovni forum.

Arhiv: Letni sprejem GZS

29. januarja 2019, je na GZS potekal tradicionalni letni sprejem za udeležence izhodnih delegacij GZS in diplomatske ter konzularne predstavnike. Dogodku je prisostvovalo blizu 200 udeležencev, ki so druženje v okviru dogodka izkoristili za ohranjanje in vzpostavljanje poslovnih stikov.

Arhiv: Preko 100 udeležencev gospodarske delegacije v Beograd

V ponedeljek, 28. januarja je Srbijo in Beograd obiskala stočlanska delegacija slovenskih poslovnežev. Ob priložnosti uradnega obiska predsednika Republike Boruta Pahorja so Agencija SPIRIT, Ministrstvo za zunanje zadeve RS, Slovenski poslovni klub ter GZS in srbska gospodarska zbornica organizirali srbsko slovenski poslovni forum, ki se ga je udeležilo preko 500 predstavnikov podjetij in institucij iz obeh držav.

Arhiv: 60% kritje stroškov udeležbe v gospodarski delegaciji

Slovenski podjetniški sklad v letu 2019 uvaja program spodbud za mikro, mala in srednje velika podjetja- t.i. »VAVČERJE«.

Arhiv: Predstavili smo poslovne priložnosti Uzbekistana

10. januarja 2019 smo na Gospodarski zbornici Slovenije, v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve RS, nevladno organizacijo Regionalni dialog in podjetjema Kvan svetovanje d.o.o. ter Arhar Engineering Logatec d.o.o., organizirali predstavitev poslovnih priložnosti Uzbekistana. Srečanje je namenjeno predstavitvi pozitivnih sprememb v Uzbekistanu v zadnjem obdobju, kot tudi mreženju in izmenjavi izkušenj med vsemi udeleženci. Udeležilo se ga je 70 predstavnikov slovenskih podjetij, ki na tem trgu že poslujejo ali na tem trgu iščejo svoje poslovne priložnosti v prihodnosti.

Arhiv: Francija – minimalna bruto urna postavka

V Franciji je z dnem 01/01/2019 stopila v veljavo nova bruto minimalna plača...

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.