Novice


Arhiv: Novo poslovno povpraševanje

Spoštovani, objavili smo novo povpraševanje iz tujine.

Arhiv: Francija – protesti se nadaljujejo

V Franciji potekajo še vedno protesti »rumenih jopičev«. Jutri, v soboto, naj bi bili še posebno izraziti v Parizu. Zato opozarjamo vsa podjetja, ki poslovno potujejo po Franciji, naj spremljajo potek prometa...

Arhiv: Luksemburška podjetja na poslovnem obisku v Sloveniji

25. in 26. oktobra 2018 smo gostili sedem luksemburških podjetij združenih v F.I.E.S.C. (Federation des installateurs en equipements sanitaires et climatiques – Zveza inštalaterjev sanitarne in klimatske opreme).

Arhiv: Vabilo slovenskim dobaviteljem in razvojnikom za avtomobilsko industrijo

Spoštovani, vljudno vabljeni k predstavitvi vašega predloga za sodelovanje v nabavnih verigah tujih proizvajalcev kot tudi sodelovanje v njihovem razvoju. V GZS in GIZ ACS si namreč prizadevamo oblikovati celovito slovensko ponudbo tujim proizvajalcem v avtomobilski industriji, tako v segmentu njihove nabave kot tudi razvoja.

Arhiv: Vabilo slovenskim dobaviteljem in razvojnikom za avtomobilsko industrijo

Spoštovani, vljudno vabljeni k predstavitvi vašega predloga za sodelovanje v nabavnih verigah tujih proizvajalcev kot tudi sodelovanje v njihovem razvoju.

Arhiv: Vabilo: Predstavitev tujim avtomobilskim proizvajalcem

Spoštovani, vljudno vabljeni k predstavitvi vašega predloga za sodelovanje v nabavnih verigah tujih proizvajalcev kot tudi sodelovanje v njihovem razvoju.

Arhiv: Obisk kitajske gospodarske delegacije iz Pekinga

Arhiv: Obisk kitajske gospodarske delegacije iz Pekinga

V okviru svojega enotedenskega obiska v Evropi je Gospodarsko zbornico Slovenije obiskala 30-članska delegacija poslovnežev iz Pekinga pod vodstvom generalnega direktorja Kitajskega sveta za promocijo mednarodne trgovine (CCPIT – Subcouncil Beijing) Zhanga Yongminga. Na Slovensko kitajskem poslovnem Forumu, ki so se ga udeležili tudi predstavniki 25 slovenskih podjetij, sta bili podpisana dva sporazuma o sodelovanju: med GZS in CCPIT ter med Javno agencijo SPIRIT in Kitajskim mednarodnim sejmom za trgovino in storitve (China International Fair for Trade in Services - CIFTIS).

Arhiv: Obvezna registracija vozil pred prihodom v Bruselj

Obveščamo vas, da so na območju Bruslja vzpostavili območje nizkih emisij. Od 1.10.2018 je v veljavi tudi novo pravilo, ki določa obvezno registracijo vozil. Registracija je obvezna za vsa vozila, registrirana izven Belgije, opraviti pa jo je potrebno pred prihodom. Osebna vozila, kombiji (<3,5 ton), minibusi in avtobusi, registrirani v tujini, morajo izpolnjevati merila za dostop do območja z nizkimi emisijami.

Arhiv: Razširite svoje prodajne kanale v nordijsko regijo.

Je vaše podjetje proizvajalec ekoloških živil ali naravnih proizvodov, ki želi širiti svoje prodajne kanale v nordijski regiji in bi želelo navezati poslovne stike z distributerji, grosisti, agenti, kupci omenjene regije? Če je odgovor pritrdilen, vas vljudno vabimo k udeležbi na B2B srečanjih, ki bodo potekala 14. in 15. novembra v švedskem Malmöu.

Arhiv: INDIJA: Obvezno testiranje in certifikacija telekomunikacijske opreme

Spoštovani, s strani veleposlaništva Republike Slovenije v New Delhiju smo prejeli informacije o obveznem testiranju in certifikaciji telekomunikacijske opreme.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.