Novice


Že drugič smo se predstavili bavarskim arhitektom in gradbincem

Predstavitev v sejni sobi nemškega potencialnega partnerja je odlična priložnost za pogovor o branži, aktualnih temah, potrebah in rešitvah, ki jo sogovorniku lahko ponudijo slovenska podjetja.

Arhiv: Severno makedonska delegacija na GZS

Prek 80 gospodarstvenikov se je udeležilo poslovnega foruma, ki ga je GZS organizirala v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT in Ministrstvom za zunanje zadeve RS ob priložnosti obiska predsednika vlade Republike Severne Makedonije Zorana Zaeva z gospodarsko delegacijo v Sloveniji. Udeležence sta nagovorila predsednika vlad Zoran Zaev in Marjan Šarec, ki sta se vpisala tudi v Knjigo častnih gostov GZS.

Arhiv: Predstavili smo poslovne priložnosti Poljske

Z željo, da bi podrobneje predstavili nekatere priložnosti ter načrtovane dogodke v okviru slovensko poljskega gospodarskega sodelovanja v letošnjem letu so Gospodarska zbornica Slovenije, Veleposlaništvo Republike Poljske, Društvo in poslovni klub Triglav Rysy ter javna agencija SPIRIT skupaj organizirali posvet, ki je potekal na Gospodarski zbornici Slovenije.

Arhiv: »Če uspeš prodreti v Indijo, lahko prodajaš kjerkoli«

Z namenom predstavitve uspešnih poslovnih praks slovenskih podjetij v Indiji smo na Gospodarski zbornici Slovenije, v sodelovanju s člani skupine Slovensko-indijski poslovni svet ter Veleposlaništvom Indije, 16. maja 2019 organizirali delavnico Indija mango festival.

Arhiv: Srečanje z gostoma iz Uzbekistana

V četrtek, 9. maja 2019, smo se na GZS srečali s predstavniki Ministrstva za zunanje zadeve Uzbekistana ter uzbekistanske gospodarske zbornice.

Arhiv: Prejeli smo poslovna povpraševanja iz Uzbekistana

V preteklih dneh smo prejeli 6 novih poslovnih povpraševanj iz Uzbekistana.

Arhiv: Obisk gospodarstvenikov iz Samarske regije

Ljubljana, 24. april 2019 – Prek 50 gospodarstvenikov se je udeležilo današnjega rusko-slovenskega srečanja ob priložnosti obiska gubernatorja Samarske regije iz Rusije Dmitrija Igorevitcha Azarova z gospodarsko delegacijo v Sloveniji. Dogodek je organizirala Gospodarska zbornica Slovenije.

Arhiv: Kako se lotiti ukrajinskega trga

Arhiv: Šrilanški investicijsko-poslovni forum z B2B srečanji

Šrilanški investicijsko-poslovni forum z B2B srečanji bo potekal v šrilanški prestolnici Kolombo, 18. in 19. junija 2019.

Arhiv: Slovenski logisti odločno na prekomorske trge

GZS - Združenje za promet in Javna agencija SPIRIT Slovenija sta s promocijskimi dogodki v Indiji nadaljevala s promocijo Slovenije kot logistične platforme za Srednjo in Jugo-vzhodno Evropo v Aziji. Enaindvajset članska delegacija slovenskih gospodarstvenikov je celovite transportno logistične rešitve za indijska podjetja, ki poslujejo s Srednjo in Jugo-vzhodno Evropo, predstavila v okviru promocijskih poslovnih konferenc ter individualnih poslovnih srečanj, organiziranih 8. in 9. aprila 2019 v indijskem poslovnem in finančnem središču Mumbaiu ter 10. in 11. aprila 2019 v tako imenovanem azijskem Detroitu, Čenaju.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.