Tržne storitve

Novice


Arhiv: Oglaševanje 2017

So vaši kupci podjetja? Izkoristite ciljno usmerjeno oglaševanje preko GZS!

Arhiv: Sponzorstvo največjih dogodkov GZS

Vabimo vas k sodelovanju in promociji na največjih dogodkih GZS v letu 2016 in tudi največjih poslovnih dogodkih v Sloveniji. Promocijski paketi vam omogočajo izvedbo celovitih marketinških akcij, ki so usmerjene izključno na poslovno javnost. Udeleženci dogodkov bodo preko različnih promocijskih aktivnosti prišli v neposreden stik z vašo blagovno znamko.

Arhiv: Oglaševanje 2016

So vaši kupci podjetja? Izkoristite ciljno usmerjeno oglaševanje preko GZS!

Arhiv: Vabilo k sponzorstvu dogodka Nagrade GZS, 10. 3. 2016

10. marca 2016 bo Gospodarska zbornica Slovenije podelila že 48. nagrade za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke. Gre za najstarejša in najprestižnejša tovrstna priznanja v Sloveniji. Pričakujemo 600 vodilnih predstavnikov gospodarstva in politike. Svečani prireditvi sledi sprejem nagrajencev v preddverju, kjer potekajo tudi promocijske aktivnostih.

Arhiv: Čas je za rast in poslovni razvoj

Zaupajte svoje načrte UniCredit Bank, da bomo skupaj raziskali možnosti za njihovo uresničitev s kratkoročnimi ali dolgoročnimi krediti, s strukturiranimi oblikami financiranja za kompleksne finančne projekte, z lizing financiranjem opreme ali osnovnih sredstev ali s pomočjo sredstev evropskih strukturnih skladov. Pri širjenju poslovanja vam pridemo nasproti s fleksibilnimi rešitvami, prilagojenimi vašim potrebam, ter vam v času nizkih obrestnih mer ponujamo fiksne obrestne mere za lažje načrtovanje vaših kreditnih obveznosti in obvladovanje rizika potencialnega dviga obrestnih mer v prihodnosti.

Arhiv: Točka promocije zdravja

Na portalu Točka promocije zdravja (www.gzs.si /tocka-zdravja) zbiramo storitve, produkte, novice in dogodke, namenjene zdravju na delovnem mestu.

Arhiv: Možnost promocije na Vrhu slovenskega gospodarstva

Letošnji 10. Vrh slovenskega gospodarstva bo 20. oktobra 2015 v Kongresnem centru Brdo pri Kranju. Tudi tokrat pričakujemo okoli 600 direktorjev podjetij in politični vrh.

Arhiv: Sponzorska ponudba: Dan inovativnosti, 16. 9. 2015

Dan inovativnosti in podelitev priznanj za najboljše inovacije na nacionalni ravni je najvišje priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij. Celodnevnega dogodka se udeleži preko 300 inovatorjev in direktorjev inovativnih podjetij ter najvišji predstavniki vlade. Dogodek je tudi medijsko odmeven. Izkoristite dogodek za svojo promocijo!

Arhiv: Promocija na Okoljskem dnevu gospodarstva

Tema letošnjega dogodka, ki bo 4. junija 2015, so podnebne spremembe - podnebno energetska politika EU in s tem povezani mehanizmi blaženja in prilagajanja. Spregovorili bomo o sistemu upravljanja z energijo, naboru orodij in ukrepov za zmanjšanje rabe energije in o izzivih, s katerimi se srečujejo podjetja, da zadovoljijo potrebe trga po novih, inovativnih proizvodih. Dogodek je odlična priložnost za izmenjavo izkušenj in dobrih okoljskih praks. Izkoristite ga za svojo promocijo!

Arhiv: Promocija na Vrhu malega gospodarstva

Arhiv: Promocija na Vrhu malega gospodarstva

Letošnji Vrh malega gospodarstva bo 4., obišče ga okoli 150 pomembnih podjetnikov in obrtnikov. O vsebini vrha pa informiramo okoli 10.000 podjetnikov in obrtnikov po državi. Izkoristite ga za svojo promocijo!