Novice


Predstavitev ponudbe živil izboljšane in ugodne hranilne sestave na seminarju Združenja nutricionistov in dietetikov

Na seminarju Združenja nutricionistov in dietetikov, ki je potekal 14. marca na Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani je bil udeležencem predstavljen Katalog živil za javno naročanje in aktualna ponudba živil izboljšane in ugodne hranilne sestave, ki je predstavljena v publikaciji Odloči se za živila izboljšane hranilne sestave 2023. Poseben poudarek je bil namenjen aktivnostim programa Odloči se za POLNOZRNATO in polnozrnatim izdelkom. V okviru dogodka je potekala tudi promocija izdelkov podjetij Don Don d.o.o., Kele&Kele d.o.o. - Mlekarna Krepko, Mercator-Emba d.o.o., Mlekarna Planika d.o.o., Pekarna Pečjak d.o.o., PPS – Pekarne Ptuj d.o.o. in Radenska d.o.o. Dogodka se je udeležilo 60 udeležencev.

Lansiranje publikacije Zaveza odgovornosti 2023

GZS-Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij je izdala publikacijo z naslovom »Zaveza odgovornosti 2023 – poročilo o napredku«, kjer je predstavljen napredek sektorja brezalkoholnih pijač, sektorja mlekarstva in sektorja pekarstva na področju zavez odgovornosti v letu 2022.

Posvet o javnem naročanju in aktualnih prehranskih temah

Zadnji dan sejma AGRA je potekal dogodek z naslovom »Posvet o javnem naročanju in aktualnih prehranskih temah«, ki je bil namenjen predstavnikom javnih zavodov kot so vrtci, osnovne šole in domovi starejših občanov.

Arhiv: Seminar »Kaj nas čaka na področju prehrane?«

Vabljeni, da se udeležite seminarja, na katerem bodo predstavljene aktualne teme v prehrani s posebnim poudarkom na trendih, trajnosti in izboljšanju hranilne sestave živil.

Promocija polnozrnatih izdelkov

Na 61. kmetijsko-živilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni je tekom celotnega trajanja sejma na posebnem razstavnem prostoru Odloči se za POLNOZRNATO potekalo informiranje potrošnikov o koristnih učinkih uživanja polnozrnatih izdelkov in aktivnostih programa Odloči se za POLNOZRNATO.

Arhiv: RAZPIS: Prijava izdelkov v publikacijo Odloči se za živila izboljšane hranilne sestave 2023

RAZPIS: Prijava izdelkov v publikacijo Odloči se za živila izboljšane hranilne sestave 2023

Arhiv: Odloči se za POLNOZRNATO

Odloči se za POLNOZRNATO

Arhiv: Lansiranje publikacije »Zaveza odgovornosti – poročilo o napredku«

GZS-Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij je izdala publikacijo z naslovom »Zaveza odgovornosti – poročilo o napredku«

Arhiv: Promocija živil izboljšane hranilne sestave v okviru spletne kampanje Odloči se za živila izboljšane hranilne sestave 2022

Na Facebook strani Zaveza odgovornosti je potekala dvotedenska spletna kampanja, v okviru katere so bila potrošnikom predstavljena živila izboljšane hranilne sestave.