Novice


Upravni odbor GZS ZEE oblikoval stališče do koalicijske pogodbe ter ravnanj GZS v zvezi s tem

Upravni odbor Zbornice elektronske in elektroindustrije GZS oblikoval stališče do koalicijske pogodbe ter ravnanj GZS v zvezi s tem.

Arhiv: Strokovna ekskurzija v kočevsko Yaskawo

Zbornica elektronske in elektroindustrije (ZEE) je 19. maja 2022 organizirala skupinski obisk tovarne robotov Yaskawa v Kočevju za člane ZEE, grozda Pametne tovarne, člane in zaslužne člane Sekcije uporabnikov sistemov stalnih izboljšav ter sodelavce GZS.

Arhiv: V okviru Dneva meroslovja 2022 na GZS obeležili podpisa Metrske konvencije v Parizu leta 1875

Urada RS za meroslovje je skupaj s sekcijo SiMER včeraj, 18. maja 2022 na Gospodarski zbornici Slovenije organiziral Dan meroslovja ob spominu na podpis pomembne mednarodne pogodbe leta 1875 v Parizu – Metrske konvencije.

Arhiv: Objava osnutka Pravilnika o spremembi Pravilnika o omejevanju uporabe določenih nevarnih snovi v električni in elektronski opremi.

Obvestilo o javni obravnavi Pravilnika o spremembi Pravilnika o omejevanju uporabe določenih nevarnih snovi v električni in elektronski opremi.

Arhiv: Produktivnost ni vse, dolgoročno pa je skoraj vse!

Dogodek z naslovom 2022 Kick-off: Umetna inteligenca in pametni roboti kot nova paradigma malih in srednje velikih podjetij, je GZS po načelu član-članu organizirala v sodelovanju s koncernom Kolektor. Dogodek smo kot zoom webinar izpeljali 13. januarja 2022 in skoraj 100 udeležencem zagotovili konkretne korake in napotke za uspešno digitalno transformacijo, predvsem z uvajanjem rešitev umetne inteligence in napredne industrijske robotike, ter vnovič potrdil tezo, da produktivnost ni vse, dolgoročno pa je skoraj vse!

Arhiv: Teden vitkega inoviranja

Obveščamo vas, da član Zbornice elektronske in elektroindustrije organizira teden vitkega inoviranja. V teh negotovih časih se vzpostavljajo novi pristopi, ki si jih je vredno ogledati in jih s premislekom aplicirati. Vljudno vabljeni.

Arhiv: IFAM - ROBOTICS - INTRONIKA

Obveščamo vas, da bo od 15. do 17. februarja 2022 potekal tehnoloških sejmih, namenjeni industriji, IFAM – ROBOTICS – INTRONIKA.

Arhiv: Mesec robotike in industrije 4.0

Zbornica elektronske in elektroindustrije sodeluje pri Mesecu robotike in industrije 4.0 v Digitalnem središču Slovenije

Arhiv: Industrija 4.0 in robotika v Sloveniji

Vljudno vabljeni na hibridni dogodek "Industrija 4.0 in robotika v Sloveniji" in B2B matching z avstrijskimi podjetji dne 1.12.2021

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.