Novice


Možnosti sodelovanja z Evropsko vesoljsko agencijo

Člane Zbornice elektronske in elektroindustrije obveščamo, da obstajajo možnosti sodelovanja z z Evropsko vesoljsko agencijo (European Space Agency - ESA) preko različnih programov, kjer je poseben poudarek na visoko specializiranih izdelkih in storitvah. Vljudno vabljeni na predstavitev dveh programov, kjer boste spoznali možnosti sodelovanja z ESA ter mreženje s predstavniki ESA.

ZA čisto in bolj prijetno okolje, ZA dobro energijo

Pomlad je čas, ko se z naravo prebuja tudi naš odgovoren odnos do okolja. Ne le na čistilnih akcijah v naravi, tudi doma in v službi postorimo marsikaj, da odpremo vrata novi energiji. Zborničarji bomo na pobudo Zbornice elektronske in elektroindustrije na prvi pomladni dan, jutri, 21. marca, začeli interno zbiralno akcijo odpadne elektronske in električne opreme. Pobrskajte po predalih in omarah v pisarnah, morda se v njih skrivajo miške, tipkovnice, potrgani kabli, baterije …, ki so nam vdano služile do iztrošenosti. Odpadno elektroniko lahko prinesete vsak delavni dan od 21. do 31. marca med 8. in 14. uro v mobilni zbiralnik na ploščad pred GZS.

Sveže iz tiskarne publikacija »Kompetence za tovarne prihodnosti«

8. marca 2023 je luč sveta ugledala publikacija »Kompetence za tovarne prihodnosti«, ki smo jo na Zbornici elektronske in elektroindustrije pripravili v okviru SRIPa Tovarne prihodnosti.

Izobraževanja SIQ za člane ZEE

Član ZEE Slovenski institut za kakovost in meroslovje, Ljubljana (SIQ) nudi popuste na izbrana izobraževanja preostalim članom Zbornice elektronske in elektroindustrije.

Povabilo članom GZS za predlaganje kandidatov za volitve organov GZS

Povabilo članom GZS za predlaganje kandidatov za volitve organov GZS.

Arhiv: Vabilo članom ZEE na poslovno konferenco ob obisku turške delegacije SAHA

Grozd obrambne industrije Slovenije GOIS skupaj s partnerji organizira povratni obisk turške delegacije SAHA. V času obiska ste vljudno vabljeni na poslovno konferenco, ki se bo odvila 14. marca med 10. in 17. uro v prostorih Gospodarske zbornice.

Arhiv: Kako uspešna so slovenska podjetja v BigScience in kje so še priložnosti?

Člane Zbornice elektronske in elektroindustrije vljudno vabimo k udeležbi, 10. marca 2023, na Gospodarski zbornici Slovenije.

Arhiv: Danes možna oddaja vlog za pomoč zaradi visokih povišanj cen energentov v 2023

Z 21. februarjem 2023 bodo upravičenci lahko oddali elektronsko vlogo za pridobitev nepovratnih sredstev zaradi visokih povišanj cen energentov v 2023 v skladu z Zakonom o pomoči gospodarstvu za omilitev posledic energetske krize. Spletna aplikacija za pripravo in oddajo elektronskih vlog bo odprta od 21. februarja 2023, od 12. ure in vse do 28. februarja 2023, do 12. ure, ko se zapre in oddaja vlog ne bo več možna.

Arhiv: Vabilo na spletni seminar - Kaj prinaša Zakon o zaščiti prijaviteljev?

Brezplačni spletni seminar Ministrstva za pravosodje in KPK: "Kaj prinaša Zakon o zaščiti prijaviteljev?", dne 2.3.2023 od 10.00h - 14.00h

Arhiv: Na spletni strani Vlade RS objavljen Predlog zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o tujcih

Obveščamo vas, da je bil na spletni strani Vlade RS objavljen Predlog zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o tujcih. Gre za spremembe, ki jih je predlagalo Ministrstvo za notranje zadeve in bodo predvidoma obravnavane po nujnem postopku.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.