Novice


Arhiv: Le še nekaj dni je do webinarja "KORAKI PRI UČINKOVITI DIGITALIZACIJI IZDELKOV ZA DOSTOP DO NOVIH TRGOV"

ETIM webinar 3 Zbornica elektronske in elektroindustrije

V podjetjih se nenehno soočajo z vprašanjem, kako pristopiti in predvsem kako vstopiti na nove trge, kjer je konkurenca že močno prisotna. Mnoga podjetja svojo uspešnost vstopa na nova tržišča pripisujejo prav ustrezni izvedbi digitaliziranosti izdelka.

 

Na webinarju kateri bo potekal v četrtek 9.7.2020 ob 13:00 vam bomo predstavili ustrezne korake za izvedbo digitalizacije, ki so zagotovilo za uspešen dostop do novih trgov.

 

Opisan bo primer dobre prakse podjetja ETI Elektroelement d.d. iz Izlak, katero je ravno zaradi ustrezne digitalizacije lahko vstopilo na tržišče preplavljeno s konkurenčnimi izdelki. V ETIM Slovenija vam nudimo dostop do novih distribucijskih poti.

Igor Gramc

Ključni uspeh se skriva v ustrezni in predvsem pravilni izvedbi digitaliziranosti izdelka. Da pa bo ta zagotovo ustrezna, bo Igor predstavil vseh sedem zaporednih korakov. Ti vsem proizvajalcem tako zagotavljajo enostavno umeščanje v prodajne kanale mnogih trgovcev.

 

Domen Kos

Prihaja iz ETI Elektroelement d.d., vam bo predstavil, kako so v njihovem podjetju ravno zaradi ustrezne digitalizacije njihovih izdelkov lahko enostavno vstopili na tržišča in s tem prišli do novih kupcev, za katera so pred tem menili, da je to nedosegljiv cilj.

 

Mitja Virant

Nacionalna točka ETIM Slovenija nosi poglavitno funkcijo v našem gospodarstvu, saj je njen poglavitni namen, da skrbi za ozaveščanje, izobraževanje in predvsem da dvigne kulturo digitalne izobraženosti. Trenutno se pomena digitalizacije zaveda samo 22% podjetij, kar predstavlja še veliko neizkoriščenih priložnosti. V ETIM Slovenija ponujamo pomoč za lažji doseg željenega cilja.

Za udeležbo na webinar se morate predhodno prijaviti preko spletnega obrazca.

 

Zatem vam bomo poslali link, kjer boste webinar lahko samo spremljali ali pa tudi zastavili vprašanje.

 

 

 

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.