Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

Novice


Arhiv: Vabilo na Usposabljanje za namen predelave in trženja kmetijskih proizvodov

Uspešno pospeševanje predelave kmetijskih proizvodov povečuje njihovo dodano vrednost, zato je zelo pomembna inovativnost pri pripravi novih kmetijskih proizvodov s katerimi se izboljša konkurenčnost predelave teh proizvodov.

V okviru Programa razvoja podeželja je mogoče dodeliti podporo tudi za naložbe v osnovna sredstva, za namen podpore naložbam v predelavo/trženje in/ali razvoj kmetijskih proizvodov.

Upravičenci usposabljanja so: 

  •  fizične osebe, ki se ukvarjajo s kmetijsko dejavnostjo in so vpisane v register kmetijskih gospodarstev kot nosilci, namestniki ali člani kmetijskih gospodarstev
  • zaposleni pri pravnih ali fizičnih osebah, ki so registrirane za predelavo in/ali trženje kmetijskih proizvodov.

Vabimo vas, da se udeležite enega izmed treh organiziranih Usposabljanj za namen predelave in trženja kmetijskih proizvodov iz Programa razvoja podeželja Republike Slovenije v obdobju 2014-2020, za leto 2017. 

Predavanja tematskega sklopa varnosti in kakovosti živil bo izvedla mag. Jana Ramuš, predavanja tematskega sklopa razvoja novih proizvodov dr. Petra Medved Djurašinović, okoljski vidik naložb pa bo predstavila Antonija Božič Cerar.

Vabilo in podrobnejši program usposabljanj najdete tukaj.

Pred začetkom usposabljanj morate izpolniti prijavnico, ki jo izpolnjeno pošljete na e-poštni naslov zivilska.ind@gzs.si.

Vsa gradiva, ki jih boste potrebovali na usposabljanjih, si lahko ogledate tukaj in tukaj. Tiskano gradivo boste prejeli na usposabljanjih. 

Dodatne informacije:
Nina Barbara Križnik,
T:01 5898 293
nina.kriznik@gzs.si

 

 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.