Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

Novice


Arhiv: Sadjarsko zelenjadarska konferenca 2022

konferenca.

Arhiv: Žitna konferenca 2022

konferenca

Arhiv: PREDSTAVNIKI CROPLIFE EUROPE NA DELOVNEM OBISKU V SLOVENIJI

CROPLIFE

Arhiv: Po Primorsko

Arhiv: ODPORNOST, TRAJNOST, TRENDI IN INOVACIJE KOT GLAVNE TEME PEKARSKEGA KONGRESA NA BLEDU

Veriga preskrbe s hrano doživlja pretrese, ki jih občutijo vsi deležniki. Kako upravljati z velikimi spremembami, poskrbeti za prehransko varnost ter obenem zagotavljati trajnostni razvoj? AIBI kongres na Bledu je podajal odgovore na vprašanja kako se mednarodna pekarska podjetja strateško lotevajo reševanja teh izzivov ter ponudil vpogled v nove tehnologije in delovanje vrednostnih verig. Osrednja pozornost programa je bila namenjena tudi trajnosti, trendom in inovacijam v pekarstvu.

Arhiv: RAZPIS: PUBLIKACIJA ODLOČI SE ZA ŽIVILA IZBOLJŠANE HRANILNE SESTAVE

Na GZS-Zbornici kmetijskih in živilskih podjetij (GZS-ZKŽP) že tretje leto zapored pripravljamo publikacijo "Odloči se za živila izboljšane hranilne sestave", s pomočjo katere želimo potrošnikom približati ponudbo tovrstnih izdelkov na slovenskem trgu.

Arhiv: 1. senzorično ocenjevanje piva

20 PIVOVARJEV je že v prvem letu te sheme poslalo svoje izdelke na ocenjevanje. Ocenjevali smo 43 PIV v 9 KATEGORIJAH, ki so se oblikovale glede na prejete vzorce. Podeljeno je bilo 19 PRIZNANJ 'Pivo odlične kakovosti 2021' . Prejelo jih je 13 PIVOVARN.

Arhiv: Nagrajenih 21 piv odlične kakovosti

Nagrajenih 21 piv odlične kakovosti 13. maja je v Žalcu potekala slavnostna podelitev plaket Pivo odlične kakovosti 2022, na kateri smo podelili plakete za 21 piv odlične kakovosti, ki so rezultat dela in razvoja 9 slovenskih pivovarskih podjetij.

Arhiv: FOTO: regijska srečanja 2022

Vabljeni k ogledu utrinkov z regijskih srečanj 2022

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.