Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

Novice


Arhiv: RAZPIS: 22. senzorično ocenjevanje kruha, pekovskega peciva, finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic v hladni verigi

GZS-Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij za leto 2022 razpisuje 22. senzorično ocenjevanje kruha, pekovskega peciva, finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic v hladni verigi.

Arhiv: VIDEO: Strateški forum pijač 2021

Strateški forum

Arhiv: Polnozrnati izdelki: sprememba za zdravje ljudi in okolje

Ali lahko slovenske izkušnje spodbudijo Evropo, da se osredotoči na vodilni prehranski dejavnik tveganja? (9. november 2021)

Arhiv: ODLOČI SE ZA ŽIVILA 2021 izboljšane hranilne sestave

ŽIVILA 2021 izboljšane hranilne sestave

Arhiv: Vabilo

Polnozrnati izdelki

Arhiv: Mlekarska konferenca

Mlekarska konferenca

Arhiv: Po primorsko 2021

Ljubljana, 15. septembra 2021; V mestnem središču Ljubljane je že šesto leto potekala tradicionalna prireditev Po Primorsko. Na Pogačarjevem trgu so se primorska živilska podjetja in zadruge obiskovalcem predstavile z brezplačnimi degustacijami kakovostnih domačih živilskih izdelkov in vini.

Arhiv: Afriška prašičja kuga: kampanja ozaveščanja za preprečevanje pojava bolezni pri nas

Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) v 18 državah po Evropi, tudi v Sloveniji, začenja s kampanjo za zajezitev širjenja afriške prašičje kuge (APK).

Arhiv: "Do nadaljnjega odprti. Vsak obisk šteje"

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.