Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

Novice


Arhiv: IZDELAVA JAVNEGA NAROČILA PO VAŠI MERI

Javne zavode vabimo na delavnico »Izdelava javnega naročila za živila po vaši meri«, ki bo potekala 8. oktobra 2020 na Gospodarski zbornici Slovenije.

Arhiv: Podelitev priznanj strokovnjakom za upravljanje sistema HACCP v praksi

Dne 1. 10.2020 je potekala spletna podelitev priznanj strokovnjakom za upravljanje sistema HACCP v praksi. Osemnajst strokovnjakov s področja varnosti živil iz slovenskih živilskih podjetij je uspešno opravilo šolanje v okviru enotedenske delavnice »Verifikacija sistema HACCP v realnem času." Udeleženci so bili tudi vpisani v register Strokovnjakov za upravljanje sistema HACCP v praksi, ki je objavljen na spletni strani GZS-ZKŽP.

Arhiv: HACCP ŠOLA - VIŠJA STOPNJA UPRAVLJANJE SISTEMA HACCP V PRAKSI IN VERIFIKACIJA V REALNEM ČASU

ŠOLA HACCP je intenzivno usposabljanje za strokovnjake s področja zagotavljanja varnosti živil in predstavitev elementov sistema HACCP na način, ki omogoča nadzor nad vplivom različnih dejavnikov na proizvodni proces, v realnem času. Zasnovano je na individualnem pristopu do vsakega udeleženca in spoznavanju najsodobnejših dognanj teorije ter aktualnih primerov iz domače in tuje prakse.

Arhiv: Spletni dogodek deležnikov »LET’S TALK ABOUT GRAINS - WHOLE GRAINS!«

Vabimo vas, da se udeležite spletnega dogodka deležnikov »LET’S TALK ABOUT GRAINS - WHOLE GRAINS!«, ki bo potekal 24. septembra 2020.

Arhiv: Elektronski novičnik projekta AlpBioEco

Ljubljana, 22. julij 2020 – Izšla je osma številka e-novičnika projekta AlpBioEco iz programa Interreg Alpine Space.

Arhiv: ECOTROPHELIA SLOVENIJA 2020: MLADIM PODJETNIŠKIH IDEJ NE PRIMANJKUJE

Na GZS-Zbornici kmetijskih in živilskih podjetij smo danes že 12. leto zapovrstjo organizirali tekmovanje za študente Ecotrophelia Slovenija 2020. Tekmovanja so se udeležile tri ekipe, ki so v vse prej kot običajnem letu, kljub omejitvam in preprekam pokazale veliko zagnanost in inovacijski potencial.

Arhiv: RAZPIS: KATALOG ŽIVIL IZBOLJŠANE SESTAVE

Razpis za prijavo živil v Katalog živil izboljšane sestave.

Arhiv: Poslovni modeli za verige vrednosti za jabolka, orehe in zelišča

Ljubljana, 25. maj 2020 – Objavljeni so rezultati drugega delovnega paketa »Eko-inovativni poslovni modeli«.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.