Zbornica komunalnega gospodarstva

Novice


Arhiv: Projektu Komunale Brežice »Zdravo – bolj zdravo – voda iz pipe« se je pridružila tudi družba Posavc


Projekt »Zdravo – bolj zdravo – voda iz pipe«, ki ga je brežiška komunala začela lani, ima čedalje več podpornikov. Pridružila se jim je tudi družba Posavc, ki deluje na področjih upravljanja s človeškimi viri, zaposlovanja, izobraževanja in zagotavljanja tehnične varnosti.

Dogovor o sodelovanju sta podpisala Igor Vogrinc, direktor družbe Posavc, in Darko Ferlan, vodja sektorja gospodarskih javnih služb Javnega podjetja Komunala Brežice, ki je Vogrincu predstavil tudi druge okoljske projekte, kot sta »Prinesi – odnesi« in »Hrana sodi na krožnik, ne v smeti«.

Direktor brežiške komunale Aleksander Zupančič je ob tej priložnosti poudaril: »Veseli me, da lokalno okolje prepoznava naša prizadevanja na področju ozaveščanja ljudi o pomenu varovanja okolja in naravnih virov. Pomen projekta, s katerim spodbujamo pitje vode iz pipe, ki je ena najboljših v slovenskem prostoru, je prepoznala tudi Zbornica komunalnega gospodarstva in ga vključila v državno strategijo pobude 'Skupaj za boljšo družbo', kar pomeni, da ga bodo na podoben način izvajala tudi druga komunalna podjetja v Sloveniji.«    

 

 

Fotogalerija

Fotogalerija

 

Arhivi