Zbornica komunalnega gospodarstva

Novice


Arhiv: 34. tradicionalno srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije bo 8. in 9. junija 2018 v Celju

VABILO

k sodelovanju na 34. tradicionalnem srečanju delavcev

komunalnega gospodarstva Slovenije

 

 

Letos se bo v Celju izvedlo že 34. tradicionalno srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije, ki skozi vsa ta leta ohranja in krepi prvotni cilj organizacije iger, in sicer: dvig kakovosti dela, razvijanje delovno-ustvarjalnih sposobnosti in aktivnosti na področju komunalnih dejavnosti, izmenjavi izkušenj med zaposlenimi v tej panogi ter utrditvi delovnih navad, prijateljstva in medsebojnih odnosov. 

 

34. srečanje delavcev komunalnega gospodarstva  Slovenije – Komunaliada 2018 se bo pričelo v petek, 8. junija 2018 s strokovnim posvetom in razstavo komunalne opreme v Mali kongresni dvorani Celjskega sejma d.d. in zaključilo v soboto, 9. junija 2018 z delovnimi in športnimi tekmovanji na lokaciji  celjskega sejmišča in Športno-rekreativnega centra Golovec ob Dečkovi cesti v Celju.

 

Komunaliada 2018 bo udeležencem poleg sodelovanja pri zanimivih in aktualnih, včasih tudi perečih temah s področja komunalne dejavnosti ponudila tudi prijavo in sodelovanje udeležencev v 4 delovnih tekmovanjih ter v 19 športnih disciplinah. Naj izpostavimo, dve novi športni disciplini, in sicer tekmovanje v kolesarjenju (v okviru Tuševega vzpona na Celjsko kočo) in tekmovanje v paintballu, ki verjamemo, da bosta še dodatno izzvala tekmovalnost med udeleženci.     

 

Vabimo vas, da se srečanja udeležite in vas hkrati prosimo, da nam do petka, 20. aprila 2018 vrnete izpolnjene prijavnice.

 

Na podlagi vaših prijav bo petek, 11. maja 2018 ob 10:00 uri v Mali kongresni dvorani Celjskega sejma d.d. izvršen žreb za vsa tekmovanja.

 

Informacije o sami prireditvI bodo od srede, 4.4.2018 dalje na voljo tudi na uradni spletni strani www.komunaliada2018.si in na družbenem omrežju Komunaliada 2018.

 

Vljudno vabljeni!

 

Celje, april 2018


mag. Marko Zidanšek

Predsednik organizacijskega odbora

 

VABILO S PROGRAMOM


PRIJAVNICA - STROKOVNI POSVET


PRIJAVNICA - DELOVNE IN ŠPORTNE IGREFotogalerija