Zbornica komunalnega gospodarstva

Novice


Arhiv: Vabljeni na delavnico Evropski teden zmanjševanja odpadkov: Kako organizirati uspešno akcijo? 26. 10. 2018, 11.00, CPU


Ponovno se bliža Evropski teden zmanjševanja odpadkov, najbolj prepoznavna in ugledna akcija na področju preprečevanja odpadkov.

Evropski teden zmanjševanja odpadkov bo letos potekal med 17. in 25. novembrom 2018 in kot temo v središče postavlja preprečevanje nastajanja nevarnih odpadkov.

O vse večjem pomenu in vplivu iniciative priča rekordno število skupnih akcij, ki je lani preseglo 13.400 aktivnosti v več kot 30 evropskih državah.

Tudi v Sloveniji število prijav v zadnjih letih narašča. Naša želja je, da uspehe preteklih let še presežemo ter povečamo število sodelujočih in organiziranih akcij.

Vabimo vas, da se nam pridružite na delavnici Evropski teden zmanjševanja odpadkov: Kako organizirati uspešno akcijo? v petek, 26. oktobra 2018, ob 11.00 v dvorani Sava na Centru za poslovno usposabljanje, Kardeljeva ploščad 27 v Ljubljani.

Predstavili vam bomo letošnjo temo, izpostavili primere dobrih praks, spregovorili o postopkih prijave in izpostavili ključne elemente za organizacijo uspešne aktivnosti.

Z nami bodo:

Matej Kovačič, Ministrstvo za okolje in prostor

Drago Mir, Saubermacher Slovenija d.o.o.

Lucija Marovt, društvo DOVES – FEE Slovenia, program Ekošola

Urša Zgojznik, Društvo Ekologi brez meja

Manca Kodermac, podjetje Taman, d. o. o.

 

Na delavnico se lahko prijavite vsi – podjetja, organizacije, šole, združenja, društva, nevladne organizacije in posamezniki.

 

POHITITE. PRIJAVE SO ODPRTE SAMO ŠE DO ČETRTKA, 25. OKTOBRA 2018.

Svojo udeležbo lahko potrdite na naslov komunala@gzs.si.

 

Vljudno vabljeni!

VABILO NA DELAVNICO

Koordinator Evropskega tedna zmanjševanja odpadkov 2018 je Zbornica komunalnega gospodarstva

v soorganizaciji z Ministrstvom za okolje in prostor

                                                                   


Fotogalerija