Zbornica komunalnega gospodarstva

Novice


Arhiv: 9. Konferenca komunalnega gospodarstva: Vpliv razvoja komunalnih dejavnosti na sodobno družbo


 

Današnji čas kot edina gotovost zaznamujejo informacijske, tehnološke in globalizacijske spremembe. Odgovor na izzive sodobnega časa so lahko le znanje za trajnostni razvoj, sodobni pristopi, ustvarjalnost in zavzetost ter odprt dialog in sodelovanje vseh deležnikov. 


Rdeča nit 9. Konference komunalnega gospodarstva v organizaciji GZS-Zbornice komunalnega gospodarstva, ki bo potekala 19. in 20. septembra 2019 v Kongresnem centru Olimia v Podčetrtkubo vpliv razvoja komunalnih dejavnosti na sodobno družboNa konferenci bomo osvetlili razvoj komunalnih dejavnosti skozi čas, opredelili soodvisnost razvoja komunale in družbe in se vprašali, ali razvojne možnosti komunale zagotavljajo reševanje izzivov sodobne družbe. 


V sodobnem svetu se povečuje uporaba informacijskih sistemov in omrežij, zato postaja kibernetska varnost vse pomembnejša. Izpostavili bomo, kakšna so tveganja in kako zagotoviti kibernetsko varnost komunalne infrastrukture. 


V iskanju novih virov bogastva postaja vse bolj jasno, da so ključni vir zaposleni. Klasično odločanje po vzoru stare ekonomije obsega ne zdrži več, prehajamo v ekonomijo uvida in izkustva. Predstavili bomo menedžment osebnosti kot koncept sodobnega časa, kjer v ospredje stopajo povezave, sinergije dobrih in čistih odnosov med zaposlenimi. 


Spremembe v okolju prinašajo pomembne novosti tudi na področju vodenja, zato bomo razmislili o dilemah sodobnega voditeljstva in kako z ustvarjalnim vodenjem navdušiti sodelavce, da zavzeto sledijo ciljem podjetja in sooblikujejo sodobno družbo. 


Naj misel Roberta Collierja, da smo vsi ustvarjalci in imamo danes moč oblikovati svet, v katerem želimo živeti jutri, velja kot povabilo na konferenco in sooblikovanje komunale sodobne družbe. 


Podrobnejše informacije o programu konference, načinu prijave, kotizaciji, posebnih ugodnostih ter možnosti nastanitve si oglejte na spletni strani konference. Ne prezrite posebne ugodnosti za predprijavo, ki vam je na voljo do 30. avgusta 2019.


Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na konferenci pridobijo 2 kreditni točki iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

 

SPLETNA PRIJAVA >>

Fotogalerija