Zbornica komunalnega gospodarstva

Novice


Arhiv: Srečanje Kluba direktorjev Zbornice komunalnega gospodarstva v Podčetrtku z dr. Jožkom Peterlinom

V sredo, 18. septembra 2019, je v Podčetrtku potekalo srečanje Kluba direktorjev Zbornice komunalnega gospodarstva, ki se ga je udeležilo preko 30 direktorjev članskih podjetij ZKG.

Uvodoma je zbrane nagovoril župan občine Podčetrtek in podpredsednik Skupnosti občin Slovenije, gospod Peter Misja. Udeležence je pozdravil v eni najhitreje rastočih slovenskih turističnih destinacij, ki je v zadnjih letih prejela števila priznanja, med katerimi velja izpostaviti laskava naziva evropske destinacije odličnosti in najbolj zelene trajnostno naravnane občine v Evropi.

Namen srečanj Kluba direktorjev ZKG je širjenje strokovnega znanja, razprava o prihajajočih trendih v komunalni dejavnosti in izmenjava dobrih praks. Osrednja tematika tokratnega srečanja je bila vloga financ v podjetju ter obvladovanje kreditne bonitete, obratnega kapitala in finančnih tveganj, ki so ključni vidiki uspešnega upravljanja podjetja. O finančni varnosti je spregovoril poslovni finančnik dr. Jožko Peterlin, SMARTFIN, d.o.o., nekdanji finančni direktor in član uprave Droge, direktor za problematične naložbe in svetovalec uprave NLB, predsednik uprave Družbe za upravljanje in član uprave Telekoma Slovenije.


 

Ugodnosti za udeležbo na izobraževanju za člane ZKG:

 

POSLOVNE FINANCE ZA DIREKTORJE IN RAČUNOVODJE


dr. Jožko Peterlin

24. oktober 2019


 Vljudno vabljeni na strokovno delavnico o poslovnih financah dr. Jožka Peterlina,

na kateri boste izvedeli vse o zagotavljanju finančne varnosti in učinkovitosti v podjetju.

 

Za člane Zbornice komunalnega gospodarstva velja 20% popusta na kotizacijo.

Namesto 200 EUR + DDV velja za člane znižana cena 160 EUR + DDV.*

 

Več o izobraževanju in prijava na povezavi POSLOVNE FINANCE ZA DIREKTORJE IN RAČUNOVODJE.

 

*Opomba organizatorja: V opombo ob prijavi vpišite kodo GZS. Ob prijavi se vam avtomatsko oblikuje predračun v višini 200 EUR + DDV. Pri plačilu upoštevajte znižan znesek (160 EUR + DDV, skupno 195,20 EUR), ki bo upoštevan ob izdaji računa.

 

Fotogalerija