Zbornica komunalnega gospodarstva

Novice


Arhiv: Komunaliada 2020 prestavljena na prihodnje leto

Tradicionalno letno 36. srečanje komunalnih delavcev - Komunaliada 2020, ki je bilo predvideno za 5. in 6. junij 2020, je zaradi trenutnih kriznih razmer za letošnje leto žal odpovedano in se prestavlja na leto 2021.

Rižanski vodovod Koper d.o.o. - s.r.l. se je kot letošnji organizator skupaj z Upravnim odborom Zbornice komunalnega gospodarstva tako odločil zaradi izrednih okoliščin in posledične začasne ustavitve javnega življenja v času epidemije koronavirusa.

Dvodnevno dogajanje, s  strokovnimi in športno-tekmovalnimi vsebinami, namenjeno druženju in povezovanju zaposlenih v komunalnih podjetjih iz celotne Slovenije, bo predvidoma organizirano v prvem tednu junija 2021 v Kopru v organizaciji Rižanskega vodovoda Koper d.o.o. - s.r.l.

Z navedenim želimo vsi skupaj odgovorno prispevati k zagotavljanju varnosti obiskovalcev in k preprečevanju širjenja nalezljivega virusa, s tem pa predvsem preprečiti nova žarišča in okužbo tistih, za katere bi bila ta lahko usodna.

Srečanje, na katerem se vsako leto zberejo predstavniki komunalnih podjetij celotne Slovenije, je dolgoletna komunalna tradicija, ki se je vsako leto veseli in udeleži širok krog zaposlenih v komunalnih dejavnostih, zato ta odločitev ni bila sprejeta z lahkim srcem; vsi skupaj pa si seveda želimo čim prejšnjo stabilizacijo razmer, zato je na nas vseh, da ukrepamo preventivno, solidarno in odgovorno. 


Rižanski vododvod Koper d.o.o. - s.r.l

in

GZS-Zbornica komunalnega gospodarstva


Fotogalerija

 

Arhivi