Zbornica komunalnega gospodarstva

Novice


Arhiv: Uporabne povezave in informacije glede koronavirusa

WEB Koronavirus Zbornica komunalnega gospodarstva

Spoštovani člani,

v času epidemije se nacionalna zdravstvena slika in epidemiološke razmere spreminjajo iz dneva v dan. Temu sledijo tudi vladni ukrepi, ki se hitro, včasih čez noč, prilagajajo trenutnim potrebam za ohranitev delovnih mest in varovanje zdravja zaposlenih in državljanov.

Na naših spletnih straneh za vas zbiramo ključne informacije glede zakonodaje in veljavnih omejitev za delodajalce ter smernice in priporočila za izvajalce javnih služb varstva okolja v času epidemije zaradi koronavirusa SARS-CoV-2.

Vabimo vas, da spremljate ažurne informacije v povezavi s koronavirusom na naslednjih povezavah:

Portal COVID-19 Zbornice komunalnega gospodarstva

Za vas pripravljamo pregled trenutne zakonodaje, pomembnih informacij in uporabnih povezav (#PKP5, Protokol za obvladovanje širjenja okužbe s SARS-CoV-2 na delovnih mestih v času razglašene epidemije,...):

Zakonodaja, uporabne informacije

Zbiramo tudi mednarodne in nacionalne smernice in priporočila za izvajalce javnih služb varstva okolja:

Smernice in priporočila za IJS

 

Webinarji ZKG: Komunalne dejavnosti v času COVID-19

Z namenom deljenja dobrih praks med članskimi podjetji smo organizirali serijo webinarjev Komunalne dejavnosti v času COVID-19 za področja ravnanja z odpadki, oskrbo s pitno vodo, odvajanje in čiščenje odpadne vode ter urejanje in čiščenje javnih površin. Posnetki webinarjev so članom dostopni na zaprtih članskih straneh*:

Webinarji ZKG

*V primeru izgube gesla za dostopanje nas kontaktirajte na komunala@gzs.si.

 

Poslovne informacije v času koronavirusa GZS

Portal GZS podaja širši pregled delovnopravne zakonodaje, ukrepov s področja financ, splošnih poslovnih informacij ter najpogostejša vprašanja in odgovore delodajalcem v času epidemije:

Portal o koronavirusu GZS

Vabljeni k spremljanju vsebin. Za dodatne informacije smo članom Zbornice komunalnega gospodarstva na voljo tudi na tel. št. 01 5898 484 ali e-naslovu komunala@gzs.si.

Zbornica komunalnega gospodarstva

Fotogalerija