Zbornica komunalnega gospodarstva

Novice


Arhiv: Saubermacher - Komunala Murska Sobota lansirala mobilno aplikacijo za uporabnike

Saubermacher – Komunala Murska Sobota d.o.o. je 24. 2. 2021 med svoje uporabnike lansirala aplikacijo za mobilne naprave, ki uporabnikom omogoča enostaven dostop do informacij o storitvah ter dvosmerno komunikacijo med uporabniki in podjetjem.

 

Cilj podjetja Saubermacher – Komunala je narediti nov korak na področju digitalizacije poslovnih procesov in na ta način uporabnikom približati svoje storitve.

 

Direktor podjetja Saubermacher – Komunala je ob tem poudaril: »Veseli smo, da smo z razvojem lastne mobilne aplikacije dosegli nov mejnik v razvoju podjetja. S tem bomo našim uporabnikom omogočili ažurne, hitre in zanesljive informacije o storitvah ter enostavno posredovanje povratnih informacij, ki nam bodo služile kot osnova za kontinuirano izboljševanje naših storitev.«

 

Prednosti, ki jih bodo uporabniki pridobili, so med drugim prejemanje potisnih sporočil z opomniki o odvozu odpadkov in drugih obvestil, hiter dostop do informacij o delovnem času zbirnega centra in lokaciji zbirnih mest, možnost identifikacije v zbirnem centru s pomočjo aplikacije, pregled obveznosti in plačil, oddajo naročil raznih storitev, nasvete za pravilno ravnanje z odpadki ter še marsikaj drugega.«

 

V podjetju Saubermacher – Komunala ocenjujejo, da se bo z uporabo aplikacije še izboljšalo zadovoljstvo uporabnikov in obenem zmanjšalo število reklamacij ter da se bo izboljšalo tekoče delovanje podjetja na področju izvajanja gospodarske javne službe.


Več: https://www.saubermacher-komunala.si/aktualno/mobilna-aplikacija-saubermacher-komunala

 

Fotogalerija

 

Arhivi