Zbornica komunalnega gospodarstva

Novice


Arhiv: 36. srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije - Komunaliada prestavljena na leto 2022

Vsakoletno vseslovensko srečanje delavcev komunalnega gospodarstva, ko se imajo zaposleni v komunalnih dejavnostih priložnost srečati, se pomeriti v športnih in delovnih tekmovanjih, podružiti in izmenjati dobre prakse, je dogodek, ki ima dolgoletno tradicijo in ki je vsako leto množično obiskan. Po zadnji komunalnih igrah v Trebnjem v letu 2019 v organizaciji Komunale Trebnje, ki se jih je udeležilo preko 2500 udeležencev iz 64 slovenskih komunalnih podjetij, je bila 36. komunaliada načrtovana v Kopru v organizaciji Rižanskega vodova Koper. 

Zaradi trenutne epidemiološke slike in negotovih razmer v skrbi za varnost udeležencev sporočamo, da je Komunaliada 2021 preklicana in se prestavlja v leto 2022. Optimistični smo, da se bodo v prihodnjem letu razmere v celoti stabilizirale in da bo komunalne igre mogoče izvesti v varnem in prijetnem vzdušju.

Organizatorju Rižanskemu vodovodu Koper se zahvaljujemo za prilagodljivost pri izvedbi 36. Komunaliade, udeležence pa že danes vabimo, da se nam pridružijo na Komunaliadi 2022, ki bo predvidoma potekala junija 2022.

Zbornica komunalnega gospodarstva

Fotogalerija

 

Arhivi