Zbornica komunalnega gospodarstva

Novice


Arhiv: Izjemna udeležba na 8. Konferenci komunalnega gospodarstva

Arhiv: Izjemna udeležba na 8. Konferenci komunalnega gospodarstva

Na letošnji 8. Konferenci komunalnega gospodarstva, ki je letos potekala 20. in 21. septembra v Kongresnem centru Olimia v Podčetrtku, smo zabeležili rekordno udeležbo več kot 370 udeležencev. Osrednja tema je bila kakovost storitev. Zavedamo se, da postaja kakovostno izvajanje storitev osrednji dejavnik uspešnega poslovanja, skrb, da so storitve izvedene tako, da najbolje zadovoljijo zahteve in pričakovanja uporabnikov, pa strateška naloga komunalnih podjetij. Tudi letos so zanimivo in aktualno programsko vsebino iz različnih zornih kotov osvetlili zanimivi govorci in vrhunski strokovnjaki. Vsem udeležencem se za doprinos k kakovostnim vsebinam konference iskreno zahvaljujemo.

Arhiv: Litijski dijaki:

Arhiv: Litijski dijaki: "E-cikliraj naprave, za zdravje narave!"

Dve leti po postavitvi uličnih zbiralnikov za stare aparate v občinah Hrastnik, Litija, Radeče, Šmartno pri Litiji, Trbovlje in Zagorje ob Savi, so se organizatorji projekta Life Gospodarjenje z e-odpadki, družba ZEOS, d.o.o., ponovno oglasili v Litiji. V četrtek, 4. oktobra 2018, so obiskali dijake 1. letnika na Gimnaziji Litija, ki so se tako na zabaven in zanimiv način spoznali z e-odpadki in odpadnimi baterijami in vsemi lokacijami za njihovo oddajo.

Arhiv: Vabilo na akcijo zbiranja starih aparatov, sijalk in baterij  v Ajdovščini z okolico

Arhiv: Vabilo na akcijo zbiranja starih aparatov, sijalk in baterij v Ajdovščini z okolico

Vabimo vas na akcijo zbiranja starih aparatov, sijalk in baterij, ki bo potekala z mobilnim zbiralnikom v sklopu projekta Life Gospodarjenje z e-odpadki pod sloganom E-cikliraj v Ajdovščini z okolico med 5. in 6. oktobrom 2018.