Zbornica komunalnega gospodarstva

Novice


Arhiv: Vabljeni na seminar

Arhiv: Vabljeni na seminar "Izvajanje javne službe urejanja in čiščenja javnih površin"

Zbornica komunalnega gospodarstva 13. 11. 2017 ob 10:00 uri na GZS, Dimičeva 13 v dvorani A organizira seminar o izvajanju javne službe urejanja in čiščenja javnih površin. Vljudno vas vabimo na dogodek, podrobnosti pa si lahko preberete v priloženem vabilu. Udeležba je mogoča samo ob predhodni prijavi.

Arhiv: Ajdovski dijaki in dijakinje E-ciklirali

Arhiv: Ajdovski dijaki in dijakinje E-ciklirali

V okviru postavitve uličnih zbiralnikov na nekatere večje ekološke otoke v občinah Ajdovščina in Vipava, ki se je zgodila letošnjega marca, so organizatorji včeraj izvedli eko delavnico za ajdovsko mladino. Dijaki so se na Srednji šoli Veno Pilon spoznali s starimi aparati in pravilnim ravnanjem s tovrstnimi odpadki. Delavnica se je zgodila v sklopu projekta LIFE Gospodarjenje z e-odpadki s sloganom E-cikliraj pod vodstvom družbe ZEOS, d.o.o.

Arhiv: Manj sveč za več okolja 2017

Arhiv: Manj sveč za več okolja 2017

V podjetju Komunala Laško d.o.o. smo s projektom ozaveščanja občanov v zvezi s problematiko nagrobnih sveč pričeli leta 2014. V letošnjem letu smo se projekta znova lotili skupaj z Zbornico komunalnega gospodarstva pri Gospodarski zbornici Slovenije.

Arhiv: Brezplačno  izobraževanje na temo poplavnih kart in gradbenih protipoplavnih ukrepov

Arhiv: Brezplačno izobraževanje na temo poplavnih kart in gradbenih protipoplavnih ukrepov

Obveščamo vas, da bo 17. 11. 2017 v Ljubljani brezplačno (ob predhodni najavi) izobraževanje na temo poplavnih kart in gradbenih protipoplavnih ukrepov v okviru projekta FRISCO1.

Arhiv: Bodoči novomeški medicinci in kemijci E-ciklirali

Arhiv: Bodoči novomeški medicinci in kemijci E-ciklirali

V okviru postavitve uličnih zbiralnikov na nekatere večje ekološke otoke v občine Novo mesto, Šentjernej, Škocjan, Mirna Peč, Dolenjske Toplice, Žužemberk, Straža in Šmarješke Toplice, ki se je zgodila letošnjega maja, so organizatorji pretekli petek izvedli eko delavnico za novomeško mladino. Dijaki Srednje zdravstvene in kemijske šole so se spoznali s starimi aparati in pravilnim ravnanjem s tovrstnimi odpadki. Delavnica se je zgodila v sklopu projekta LIFE Gospodarjenje z e-odpadki s sloganom E-cikliraj pod vodstvom družbe ZEOS, d.o.o.

Arhivi